NESTALA U MADRIDU / Šokantni detalji nestanka Ane Knežević: Sumnja se da je suprug njeno tijelo prevozio u koferu

Image
Foto: Facebook / Diane DeNoble

Kneževića je policija locirala dan prije Aninog nestanka. U Madridu je spavao u autu, a navečer se, prema očevidu policije, kretao u blizini zgrade gdje je živjela nestala Ana i promatrao zgradu razmišljajući kako ući neopažen

17.6.2024.
17:53
Facebook / Diane DeNoble
VOYO logo

Nakon nestanke američke državljanke Ane Knežević 2. veljače oko 22 sata, cure novi detalji. Njen suprug, srpski državljanin David Knežević unajmio je automobil u Beogradu, odakle je 30. siječnja krenuo prema španjolskom Madridu, a u Srbiju se vratio 5. veljače, piše Blic.rs.

David Knežević optužen je za njezinu otmicu supruge Ane. U Beogradu su od srijede agenti španjolske Skupine 12 nacionalne policije iz Madrida. Oni su specijalizirani za potragu za nestalim osobama. Namjeravaju utvrditi gdje je Knežević bio u vrijeme njenog nestanka jer je baš u to vrijeme nestala njegova supruga. Zato istražuju i svaki korak Kneževićeva putovanja od Beograda do Madrida i natrag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, optuženi je unajmljeni auto vratio deset dana kasnije. Vlasnik agencije iz koje je Knežević iznajmio automobil rekao je da je auto vraćen u drugačijem stanju - zatamnjena su stakla, skinute dvije naljepnice, ali i promijenjeni okviri tablica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju španjolskih medija, agenti nastoje utvrditi sumnju da se Knežević u Srbiju vratio s koferom u koji je stavio tijelo svoje supruge, iako bi taj potez bio vrlo riskantan jer je do Španjolske Knežević morao prijeći nekoliko graničnih prijelaza.

"Američki FBI Kneževića sumnjiči za ubojstvo američke državljanke u inozemstvu i otmicu, dok ga španjolske istražne vlasti sumnjiče za ubojstvo", rekao je za Blic glavni javni tužitelj Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu Nenad Stefanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kneževića je policija locirala dan prije Aninog nestanka. U Madridu je spavao u autu, a navečer se, prema očevidu policije, kretao u blizini zgrade gdje je živjela nestala Ana i promatrao zgradu razmišljajući kako ući neopažen. David i Ana Knežević mjesecima su bili u brakorazvodnoj parnici. Anina prijateljica rekla je da su se Kneževići htjeli rastati jer nisu više funkcionirali i da nije bilo obiteljskog nasilja.

Knežević je trenutno u pritvoru u Miamiju, u Floridi, a priveden je 4. svibnja. Navodno je jedan od razloga nesuglasica Kneževića bila imovina koju su zajednički stekli. Ljudi bliski Ani rekli su da je ona htjela da se imovina dijeli napola, a Knežević je htio da Ana dobije 25 posto imovine, na što ona nije pristala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Stravičan događaj potresao Splićane: Pretukao djevojku šipkom, pa je seksualno zlostavljao

FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo