SULUDA ISPOVIJEST / 'Klala sam muškarce zato što su me napaljivale fotke njihovih tijela'

Dvadesetpetogodišnja Ruskinja Elena Lobacheva optužena je za ubojstvo 12 ljudi.

27.2.2015.
18:36
VOYO logo

Šokantni detalji o ženi koja je zajedno sa svojim partnerom hladnokrvno ubijala ljude objavljeni su nakon što su u javnost procurili detalji iskaza koje je Elena Lobacheva dala policiji.

Dvadesetogodišnjeg Paula Voitova policija sumnjiči da joj je pomagao u likvidacijama koje su se odvijale na moskovskim ulicama. Iako su policiji kazali da su ciljali na skitnice i alkoholičare, i da su htjeli od bandi koji sačinjavaju takvi ljudi očistiti grad, među žrtvama je bilo Moskovljana koji nisu beskućnici ni alkoholičari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jednoj od žrtava bilo je 107 ubodnih rana. Elena Lobacheva policiji je rekla da je tijelo nasumice zabijala nož jer joj je to pričinjavalo "seksualni užitak", prenose ruski mediji detalje koji su procurili iz policijskih krugova.

Koliko je su ubojstva bila brutalna svjedoče i podaci pronađeni na računalu mlade Ruskinje. Na računalu su bile detaljne upute kako ubiti neku osobu, ali fotografije svih žrtva. Na njima su se vidjela mrtva tijela s razrezanim trbuhom i odsječenim udovima. Ruskinju su napaljivale fotke tijela žrtava koje je ranije zaklala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opsjednutost horor filmom

Istražitelje je šokirao nered i nepodnošljivi smrad koji su zatekli u moskovskom stanu Elene Lobacheve.

Kako je Lobacheva policiji priznala da ju je na počinjenje zločina inspirirao horor film iz 1998. godine, kojim je bila opsjednuta još od djetinjstva, rusku mediji su je prozvali "Chuckyjeva nevjesta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kao što se u horor serijalu u središtu radnje nalazila lutka Chucky, koja je nožem masakrira koga god je stigla, tako je, čini se, bilo i u životu Elene Lobacheve. Njena omiljena lutka bila je uvijek s njom - tetovažu s njenim likom nosi na ramenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo