OVO NIJE MOGUĆE! / Srpski načelnik djeci podijelio šokantne poklone: Za osvojene medalje dao im med za potenciju 'Fruškogorski skočko'!

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija
Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Roditelji su zgroženi, a na teglici meda stoji i natpis 'radost u kući'. Riječ je inače o domaćem inđijskom medu koji je cijenjen upravo zbog svog afrodizijačkog svojstva

25.1.2024.
10:27
Shutterstock / Ilustracija
VOYO logo

Kao znak zahvalnosti za postignute rezultate u prošloj godini, lokalna je samouprava članovima Karate-kluba sensei iz Inđije u Srbiji poklonila med za potenciju što je uznemirilo roditelje.

Prema pisanju srpskih medija, predsjednik općine Vladimir Gak u studenom prošle godine primio je mlade sportaše koji su u 2023. osvojili 1847 medalje među kojima je bila 71 zlatna. Na prijemu su djeca dobila poklone u kojima je bio i med za potenciju "Fruškogorski skočko", a u opisu meda stoji natpis "radost u kući".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roditelji su poprilično uvrijeđeni ovakvom porukom lokalne samouprave i smatraju da ovakav poklon za maloljetnu djecu nije primjeren.

Image
košta 27 eura... /

Bizaran razlog? Šef popularnog dućana dobio izvanredan otkaz jer je kolegici poklonio lutku Minnie...

"Razumijemo da je to inđijski brend, ali je li moguće da nisu vodili računa kome što poklanjaju. Da su stavili med za imunitet ili nešto namijenjeno sportašima, bilo bi pohvalno. Ali 'Fruškogorski skočko' maloljetnoj djeci uz poruku 'radost u kući' je više nego neumjesno", poručuju ogorčeni roditelji za IN mediju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz lokalne samouprave su kratko poručili da ne znaju tko određuje sadržaj poklona koji predsjednik daruje svojim gostima.

Za ovaj se med inače govori da je domaći lijek za bolju potenciju s Fruške gore te da je "domaći afrodizijak". Dobio je nekoliko medalja i priznanja, među kojima je i zlatna medalja na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proizvod je to gospođe Mirjane Hemun, inače vlasnice poljoprivredno-turističkog gospodarstva u Čortanovcima i predsjednice organizacije žena "Banstolka". Čudesno djelovanje ovoga meda potkrepljuje činjenicom da njen sin ima petero, a kći četvero djece, stoji na stranicama Udruge pčelara Bujštine.

POGLEDAJTE VIDEO: Još uvijek zuje oko košnica, ali su ove godine dale jako malo meda: 'Nemamo gotovo ništa. Prvo suša, pa nagla kiša'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo