VIDEO: AKCIJA U TRI DRŽAVE / Razbijena balkanska narkobanda: Zaplijenjeno više od 100 kilograma kokaina, mafijaši su bili domišljati u skrivanju droge

Image
Foto: MUP Srbije / screenshot

Droga je zaplijenjena u Arlonu, na jugoistoku Belgije, a uhićeni su povezani sa zloglasnim kavačkim klanom iz Crne Gore

26.11.2022.
19:23
MUP Srbije / screenshot
VOYO logo

U međunarodnoj koordiniranoj akciji srpske obavještajne agencije BIA, MUP-a Srbije, Europola i Eurojusta, u Belgiji je zaplijenjeno više od stotinu kilograma kokaina vrijednog više od 10 milijuna eura, a na području Eurpske unije i u Srbiji uhićeno je više osoba, piše Blic.

Droga zaplijenjena u Arlonu u Belgiji

Droga je zaplijenjena u Arlonu, na jugoistoku Belgije, a uhićeni su povezani sa zloglasnim kavačkim klanom iz Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija je provedena i u Nizozemskoj gdje su uhićeni pripadnici organizirane kriminalne skupine - državljani Srbije D.R. (28) i D.P. (48), dok su u Belgiji i Luksemburgu uhićeni također srpski državljani S.K. (36), Đ.D. (32), J.V. (33), jedna nepoznata osoba te državljanin BiH S.Đ. (42). Na području Beograda uhićen je srpski državljanin V.V. (29).

Image
Foto: MUP Srbije

Kriminalci su sakrili kokain u betonske ploče

Kokain bio skriven u betonskim pločama

Droga je zaplijenjena u Arlonu prilikom pretresa jednog skladišta gdje su osumnjičeni sakrili kokain u betonskim pločama. U akciji je sudjelovalo oko stotinu pripadnika različitih policijskih službi, a u operaciji čiji je cilj bio razbijanje srpske kriminalne organizacije koja se bavi međunarodnom trgovinom kokainom - navelo je srpsko državno tužiteljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo