Pronašli 28-godišnjaka koji se zaljubio u djevojčicu (11)

Jedanaestogodišnja djevojčica s 28-godišnjim Marijom Freiherrom pronađena je u Berlinu. Ondje su je prepoznali građani, koji su policiji dojavili gdje se nalazi. Mario je odmah uhićen.

Njemačka policija je nakon trotjedne potrage pronašla 11-godišnju Lisu Pawlikowski. Djevojčica se s 28-godišnjim bivšim dečkom njene majke Marijom Freiherrom skrivala u Berlinu, piše Bild.

Građani prepoznali djevojčicu

Maria, za kojeg su njemački mediji jedno vrijeme pisali da je Hrvat jer je boravio i u hrvatskom dječjem domu, policajci su uhitili ispred stana u kojem je boravio s djevojčicom iz Leipziga. Da se ondje nalazi dojavio im je jedan građanin. On je djevojčicu prepoznao po fotografijama iz medija.

Da su djevojčica i 28-godišnjak, pak, nestali policiji je prijavio njen otac Jens Fritzsche (38), koji je u medijima opisao kako je Lisa zaljubljena u Maria, te policiji dostavio i pismo kojim dokazuje da je i Mario bio zaljubljen u nju.

Liječnici: Nije bilo zlostavljanja

Lisi i Mariu ovo nije prvi put da su zajedno pobjegli. Prvi put se to dogodilo krajem studenog. Tada je nestanak prijavila učiteljica jer se djevojčica nije pojavljivala u školi. Nakon desetak dana Lisa se vratila kući, a socijalne službe smjestile su je u dom, iz kojeg je i sad pobjegla.

Njen je otac policiji prijavio Marija za seksualno zlostavljanje, no liječnik nije pronašao tragove zlostavljanja.

Povratak na Net.hr