'Postao sam ovisan. Ubio sam 42 osobe. Jednostavno sam osjetio uzitak'

Brazilska policija uhapsila je covjeka koji je priznao da je ubio 42 osobe tijekom proteklih deset godina u Rio de Janeiru.

Brazilska policija je priopcila da je uhapsila Sailsona Josea das Gracasa u srijedu, nedugo nakon sto je nozem ubio zenu u predgradu Rija, javlja BBC.

Nakon toga priznao je da je ubio jos 37 zena, trojicu muskaraca i dvogodisnju djevojcicu.

U razgovoru emitiranom na brazilskoj Globo TV, rekao je da je isao u lov i da je ubijao zbog adrenalina.

Ovisan o ubojstvima

”Slijedio bih ih kuci, ali nikad niti jednu nisam silovao. Morale su biti bjelkinje jer sam ja crnac. Postao sam ovisan o ubojstvima. Prvu zenu koju sam ubio zadavio sam golim rukama. Osjetio sam uzitak. Svidjelo mi se. Osjetio sam vrlo jaku zudnju. Dosad sam ubio 38 zena, ovisan sam”, rekao je.

Policiji je priznao da bi u slucaju da bude osloboden iz zatvora ponovno ubijao.

“Cekao bih na priliku da provalim u kucu i ubijem” izjavio je das Gracas, dodajuci da je mjesecima posmatrao svoje zrtve prije nego sto bi krenuo u ubilacki pohod.

Psihopata koji uziva u medijskoj paznji

Strucnjaci pak tvrde kako se cini da je das Gracas psihopata koji uziva u medijskoj paznji i upozoravaju da treba pazljivo provjeriti sve sto je rekao.

Policija je priopcila kako uporeduju njegovo priznanje s policijskim izvjestajima te da su vec pronasli cetiri njegove zrtve.

Povratak na Net.hr