Policajac pretukao mladića, a trojica njegovih kolega sve to promatrali i nisu reagirali

U nedjelju u noćnim satima u Bajmoku u Subotici pretučen je 17-godišnjak. Zadobio je ogrebotine po tijelu, nagnječenje tkiva na glavi, kao i povrede po rukama i nogama. Pretukao ga je otac njegovog prijatelja, a navodno su sve promatrala tri policajca koji nisu reagirali.

Incident se dogodio u parku, a trojica policajaca na dužnosti koja su stajala u blizini, tvrdi pretučeni, nisu reagirali, piše Blic.

“Sa proslave rođendana izašli smo u park. Bilo nas je oko 15. U tom trenutku B. P. je htio da se tuče zbog djevojke sa N. S., čiji je otac policajac. Razgovarao sam sa N. S., došao je njegov tata u civilu jer nije bio na dužnosti, pokazao značku i kada sam se okrenuo zaletio se i udario me u lice. Udario me iz čista mira. Od siline udarca sam pao, a djevojka zbog koje je umalo izbila tuča se onesvijestila”, ispričao je mladić.

Roditelji podnijeli kaznenu prijavu, policija istražuje slučaj

Pitao je policajce kome da se žali no oni su mu navodno rekli da ne znaju i produžili su dalje. Roditelji maloljetnika su u ponedjeljak podnijeli kaznenu prijavu protiv policajca koji im je pretukao sina.

U subotičkoj Policijskoj upravi kazali su da utvrđuju sve činjenice i da će protiv sudionika ovog događaja biti podnijete odgovarajuće prijave.

Povratak na Net.hr