'NISAM KRIVA'

PLAYBOYEVOJ ZEČICI SUDE ZBOG FOTKE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Prijeti joj zatvor i visoka novčana kazna

Manekenka koja je na društvenoj mreži objavila fotografiju 70-godišnje gole žene u kontekstu kritiziranja njenog tijela, na sudu se izjasnila kao – nevina.

Jučer je počelo suđenje Playboyevoj zečici Danni Mathers koju se tereti za narušavanje privatnosti nakon što je u srpnju na svom Snapchatu objavila fotografiju gole 70-godišnjakinje koju je fotografirala u svlačionici svog fitness centra.

Mathers je bila zasuta valom kritika zbog te fotografije uz koju je napisala da se ‘viđeno ne može zaboraviti’. Ona, kažu njenu odvjetnici, žali zbog svega, ali se na sudu ipak izjasnila kao nevina u odnosu na optužbe za narušavanje privatnosti..

VIŠE JOJ NIJE SMIJEŠNO: Playboyevoj zečici prijeti zatvor zbog objavljivanja golišave fotografije iz svlačionice

Ona je nakon incidenta, navodno, izgubila i posao, a u fokus javnosti dospjela je problematika tzv. bodyshaminga ili posramljivanja osoba na temelju tjelesnih karakteristika.

‘Takvo posramljivanje je ponižavajuće, a za sobom može povući vrlo bolne i dugotrajne posljedice. Iako posramljivanje samo po sebi nije zločin, postoje okolnosti u kojima narušavanje nečije privatnosti u svrhu takvog posramljivanja može biti protuzakonito. Takve stvari ne smijemo tolerirati’, rekao je tužitelj koji radi na njenom slučaju.

Squeaky clean🛀🏼 @joelfloraphoto

A post shared by Dani Mathers (@missdanimathers) on

Povratak na Net.hr