DENIS BUNTIĆ / Nije pretukao samo suprugu. Tukao se u kafiću prije 10 godina, a sudit će mu se i zbog tučnjave iz 2019.

Image
Foto: Klara Buntić/Sanjin Strukic/PIXSELL

'U predmetu ovog Tužiteljstva broj T08 0 KT 0006877 20 podignuta je optužnica protiv D.B. zbog osnovane sumnje da je 03.02.2019. godine počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda na štetu M.H.. Nakon što je potvrđena optužnica od strane Općinskog suda u Ljubuškom očekuje se zakazivanje ročišta za nastavak glavne rasprave u navedenom predmetu', navodi glasnogovornica Tužiteljstva ŽZH, Petrunjela Matijević

25.9.2023.
14:49
Klara Buntić/Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Dok cijela Hrvatska, ali i regija bruji o Denisu Buntiću i njegovu nasilju nad suprugom Klarom, portal Hercegovina.info doznaje da je u tijeku još jedan proces protiv nekadašnjeg rukometaša Hrvatske.

Riječ je također o nanošenju teških tjelesnih ozljeda iz 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U predmetu ovog Tužiteljstva broj T08 0 KT 0006877 20 podignuta je optužnica protiv D.B. zbog osnovane sumnje da je 03.02.2019. godine počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda na štetu M.H.. Nakon što je potvrđena optužnica od strane Općinskog suda u Ljubuškom očekuje se zakazivanje ročišta za nastavak glavne rasprave u navedenom predmetu", navodi glasnogovornica Tužiteljstva ŽZH, Petrunjela Matijević upitana o ranijim predmetima u kojima se spominje Buntić.

Image
MUČNI SLUČAJ PREMLAĆIVANJA /

Sud iz Ljubuškog za Danas.hr o tome zašto Buntiću nisu odredili pritvor: 'Umjesto toga izrekli smo 2 mjere zabrane'

Image
MUČNI SLUČAJ PREMLAĆIVANJA /

Sud iz Ljubuškog za Danas.hr o tome zašto Buntiću nisu odredili pritvor: 'Umjesto toga izrekli smo 2 mjere zabrane'

Potvrdili su to i na Općinskom sudu u Ljubuškom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tijeku je postupak zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda iz članka 172 stavak 1. KZ F BiH. Postupak je u fazi glavnog pretresa, čeka se na saslušanja svjedoka po prijedlogu stranaka, koji svjedoci se nalaze u inozemstvu", kazali su iz Općinskog suda Ljubuški.

Dodajmo i da je Buntić prije deset godina sudjelovao u barskoj tučnjavi. Slomio je tada šaku lijeve ruke, a pravdao se da je u obračun ušao zato što je branio prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu su mu tad prijetili i raskidanjem ugovora, ali Poljaci su ga ipak zadržali no i oštro kaznili.

Također, iz Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke kažu da je Buntića supruga Klara policiji prijavila 22. rujna u 8:20 sati u Policijsku upravu Ljubuški. Policiji je rekla da je Buntić pod utjecajem alkohola i da ju je fizički napao i nanio tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dojave, otišli su na mjesto događaja i tamo zatekli Klaru, kojoj je pružena liječnička pomoć, a Buntića su alkotestirali pa očitali da ima 2,46 g/kg alkohola u dahu, nakon čega je lišen slobode.

Poslije događaja, po naredbi Općinskog suda u Ljubuškom, pretražili su njihovu kuću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pronađeno je više komada oružja i streljiva, te drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s prijavljenim kaznenim djelom", izvijestio je MUP ŽZH.

Pozivaju građane da im jave svaki slučaj nasilja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovom prilikom apeliramo na građane da svako nasilje prijave policiji te pozivamo sve žrtve nasilja da bez odlaganja prijave počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji nadležnoj PU kako bi počinitelje kaznenog djela na vrijeme odvratili od mogućeg ponavljanja djela."

POGLEDAJTE VIDEO: Klara Buntić o suprugu za RTL Danas: 'Tukao me i dan prije djetetova krštenja. Nitko ga nije sprječavao...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo