neutraliziran / Muškarac u Tel Avivu ozlijedio sedam osoba. Prvo se u pješake zabio automobilom, a onda krenuo u pohod s nožem

Image
Foto: Profimedia

Izrael je napadača u Tel Avivu identificirao kao 20-godišnjeg Palestinca sa Zapadne obale, a izraelska sigurnosna služba Shin Bet rekla je da nije imao dozvolu za ulazak u Izrael. Naime, Palestinci na Zapadnoj obali trebaju dozvolu za ulazak u Izrael

4.7.2023.
16:26
Profimedia
VOYO logo

U izraelskom gradu Tel Avivu danas je došlo do napada automobilom, prenosi BBC. Kako je ispričao glasnogovornik izraelske policije, vozač odgovoran za ovaj stravičan čin upucan je na mjestu događaja.

Izraelska policija je objavila da je ozlijeđeno sedam osoba, od kojih su tri u teškom stanju. Policajci su potvrdili i da je osumnjičeni vozio od juga prema sjeveru ulicom Pinchas Rosen u Tel Avivu. Zabio se u pješake pa potom izašao iz vozila i pokušavao izbosti ljude oko sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposljetku je napadača ustrijelio građanin, a pohvalio ga je izraelski ministar sigurnosti koji je rekao da su spašeni životi te da je spriječena daljnja eskalacija situacije.

Image
Foto: Profimedia

Iz palestinske skupine Islamski džihad te militantske skupine Hamas poručili su da je napad u Tel Avivu odgovor na ono što se događa u Jeninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrael je napadača u Tel Avivu identificirao kao 20-godišnjeg Palestinca sa Zapadne obale, a izraelska sigurnosna služba Shin Bet rekla je da nije imao dozvolu za ulazak u Izrael. Naime, Palestinci na Zapadnoj obali trebaju dozvolu za ulazak u Izrael.

Policija na mjestu događaj pretražuje mjesto napada automobilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: 'Izraelski premijer u rekordnom je 6. mandatu, sudi mu se za korupciju: Nezakonito primao luksuzne darove vrijedne 200.000 eura'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo