Dječak iz Niša

MONSTRUM, A NE DIJETE: Ima samo 15 godina i ubio je zaštitara kojem je palicom smrskao lubanju

Jedan od uhićenih u Nišu zbog sumnje da je sudjelovao u napadu na Dragana Simonovića (53), čuvara poduzeća ‘Elmont’ i smrskao mu glavu metalnom palicom, je E. D. (15) koji u policijskom dosjeu već ima nevjerojatne 123 kaznene prijave zbog krađa.

Beogradski mediji pišu, kako je on u noći s utorka na srijedu s prijateljima upao u poduzeće u kojem rade osobe s invaliditetom.

Nakon što su čuvaru oteli metalnu palicu, kojom se pokušao zaštiti, huligani su ga tukli i umalo ubili. Napad na Simonovića, isprva je bio kvalificiran kao razbojstvo, a potom je prekvalificiran u pokušaj teškog ubojstva.

Nesretnog su čovjeka nemilosrdno tukli i kad je pao na pod i više nije bio u stanju pružati ikakav otpor. Napadači su uhićeni istog dana.

Pretučeni zaštitar je s višestrukim prijelomima lubanje zadržan na liječenju u niškoj Klinici za neurokirurgiju.

Dragan Simonović (53) čuvar tvrtke za profesionalnu rehabilitaciju invalidnih osoba, koji je brutalno pretučen na svom radnom mjestu podlegao je ozljedama u petak ujutro.

“Ozljede su bile teške i bez obzira na sve mjere liječenja, pacijent je preminuo”, kazao je Nebojša Stojanović, direktor niške Klinike za neurokirurgiju.

Uhićeni su J. J. (22), Š. D. (19), I. P. (18) i E. D. (15)

Telegraf/Danas.hr

Povratak na Net.hr