VUČIĆ ZANIJEMIO / Otkriveno zašto su se ekrani u Srbiji usred njegova govora zacrnjeli: 'Neka im se tresu gaće i nek' se plaše'

Image

Jedan mladić iz Beograda 'cenzurirao' je Aleksandra Vučića iščupavši kablove iz dva reportažna vozila tijekom njegova obraćanja javnosti

2.12.2021.
22:28
Antonio Ahel/Pixsell

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u srijedu se obratio javnosti. Sve televizijske kuće u zemlji su prenosile njegove riječi, no u 18:21, usred njegova govora eterom su zavladali tišina i mrak.

Nova.rs doznaje kako je za to kriv jedan mladić iz Beograda, koji je iščupao kablove iz televizijskih reportažnih vozila. U poduljem pismu otkrio je svoje motive.

"Gledam na internetu kako svi pišu da 'vrhovni kabadahija' opet ima neku izvanrednu konferenciju na kojoj će opet ispirati mozgove diljem Srbije. Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vijesti jer im se doslovce diže kosa na glavi na sam spomen šefa mafije i koliko nam je svima dosta njegovog davljenja i prenemaganja.

Sabotirao Pink

Shvatim da se zgrada Predsjedništva nalazi na putu i da bih opet mogao izvući kablove reportažnom vozilu Pinka, kao prije pola godina kada sam se našao na pravom mjestu u pravom trenutku. Bio je to dobar trenutak da im se odužim za svu torturu kojom smo svakodnevno izloženi. I gle čuda i moje sreće, ovaj put sam naišao na dva kombija.

Pored Pinkovog tu je bilo i vozilo okupirane i privatizirane Radio-televizije Srbije. Prvo sam prišao Pinkovom vozilu i izvukao kabel i bacio ga što dalje od vozila, a nakon toga sam otišao i do kombija RTS-a i napravio istu stvar, a pošto sam iz kombija čuo: 'Au, jeb** ti', okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije dogodilo.

'Legao s velikim osmjehom na licu'

Legao sam u krevet s velikim osmjehom na licu. Koristim ovu priliku da pozovem sve hrabre ljude koji rade u okupiranim institucijama da se uključe u sabotaže i slobodno okrive neimenovanog čupača kablova. Da bismo promijenili ovaj sistem, moramo ga svi pomalo nagrizati sa svih strana. Što se tiče vlasti, neka im se tresu gaće i neka se plaše iz kog ugla će iskočiti neki neimenovani gospodin ili gospođa. Do pobjede", poručio je mladić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali