JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU / Mladić brutalno pretukao starijeg čovjeka: 'Sve je to zbog snimke, policija nije reagirala'

Napadnuti muškarac uvjeren je da je pretučen jer je policiji ranije predao snimku svoje nadzorne kamere na kojoj se vidi kako su nepoznate osobe kombijem se namjerno zabile u automobil njegovog susjeda

22.9.2021.
22:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nadzorna kamera na jednom parkiralištu Horwichu u Engleskoj prošle subote je zabilježila prizore brutalnog nasrtaja mlađeg muškarca na starijeg. The Sun piše da je napadnuti muškarac 64-godišnji Graham Hope kojemu je mlađi muškarac prišao i napao ga dok je ovaj pored zgrade prao svog Range Rovera.

Nakon kraće prepirke, mladić ga je udario glavom u lice, oborio na tlo te ga počeo mahnito udarati. Hope se pred kišom udaraca pokušao skloniti u svoje vozilo, ali nije uspio. Napadač je utekao kada je ovaj ipak uspio s mobitela nazvati broj za hitne slučajeve.

Isti napadač već mu je ranije prijetio

Od silnih udaraca slomljen mu je nos i nekoliko rebara, iščašeno rame, a na glavi ima mnogo modrica i posjekotina. Novinarima je kazao kako je uvjeren da je napadnut jer je prethodno policiji dao snimku nadzorne kamere u krugu svoje tvrtke na kojoj se vidi kako se jedan kombi namjerno zabio u parkirano vozilo njegovog susjeda.

Hope tvrdi da su mu oni koji su bili u kombiju zbog toga već prijetili, ali da policija nije reagirala na njegove prijave tih prijetnji.

'Prijavio sam prijetnje, policija nije reagirala'

"Čim sam ga vidio, znao sam da ću dobiti šakom u lice. Kada me udario glavom, znao sam da neće dobro završiti. Samo sam se htio maknuti s puta i pokušavao se zaštititi kad me bacio na tlo", kazao je napadnuti muškarac dodavši kako su dva njegova poziva u pomoć klasificirani kao pozivi u slučaju teškog napada.

Kola Hitne pomoći ubrzo su došla po njega, ali policiji su upućena čak četiri poziva. Rečeno mu je da su sve patrole na terenu.

“Kad sam ranije ovoga mjeseca prijavio da mi ta osoba prijeti, policija mi je rekla da će razgovarati s njim. No, otad su prošla dva tjedna, a policija nije učinila ništa", kaza je Hope.

Snimku napada možete vidjeti OVDJE.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali