IMAO JE HRABROSTI / Luda ideja! Mladić (22) kokain sakrio u smrznutim kozicama. Sad mu prijeti i do 20 godina zatvora

Image
Foto: Screenshot Facebook
Image
Foto: Screenshot Facebook

Scott, američki državljanin koji živi u Gvajani, navodno je rekao policajcima koji su ga uhitili da je pristao prokrijumčariti drogu u zemlju za 5000 do 6000 dolara

21.1.2024.
7:14
Screenshot Facebook
VOYO logo

Muškarac koji je putovao u Sjedinjene Države uhićen je u petak u međunarodnoj zračnoj luci John F. Kennedy zbog krijumčarenja nekoliko kilograma kokaina u paketima velikih smrznutih kozica.

Riječ je o 22-godišnjem Zacharie Scottu, američkom državljaninu s boravištem u Gvajani. Carinski službenici nasumično su ga odabrali te tijekom provjere pronašli razbacanu odjeću i više paketa smrznutih velikih kozica, piše NBC New York.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapakirane morske delicije su razrezali i otkrili komade bijelog praha za koji je kasnije utvrđeno da je kokain, stoji u sudskim dokumentima. Sveukupna težina kokaina iznosila je 18,45 kilograma.

Scott, američki državljanin koji živi u Gvajani, navodno je rekao policajcima koji su ga uhitili da je pristao prokrijumčariti drogu u zemlju za 5000 do 6000 dolara. Zadržan je do saslušanja za jamčevinu u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ga proglase krivim, Scottu prijeti kazna do 20 godina zatvora.

POGLEDAJTE VIDEO: Radikalna ideja iz Švicarske: Vlasti planiraju legalizirati kokain. Ovisnik: 'Bilo bi dobro da se postave pravila'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo