SKANDAL U STARAČKOM DOMU / Liječnik pitao korisnicu za seks u troje? 'Pisao mi je da mu namjestim kolegicu jer ona ima dobru guzu, a ja dobre sise'

'Previše toga znam i plaše se da to ne izađe u javnost. Možete pogledati na YouTubeu da je sličan slučaj prijavljen prije sedam godina', rekla je Danijela

6.10.2021.
21:18
Kurir/Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Korisnica Gerontološkog centra u Mladenovcu u Srbiji, Danijela Ranković (44), optužila je liječnika ustanove dr. Igora Vargu da joj je navodno slao neprimjerene seksualne poruke. Kako javlja Kurir Varga joj je navodno pisao kad i s kim se seksao.

Danijela je u Gerontološki centar došla posredstvom Centra za socijalni rad Varvarin 2019. godine, jer nije imao tko da se stara o njoj nakon teške ozljede kuka nakon koje je ostala nepokretna.

"Prvo sam se požalila psihologu Ivanu laziću, poslije toga je on to prijavio, a direktorica nije željela reagirati. Mi smo komunicirali iz medicinskih razloga. To je tako počelo, a poslije mi je počeo pisati neprimjerene poruke. Ja sam za to da sudski teretim doktora. Mislim da je pokrenut postupak jer sam bila u policiji i dala izjavu", rekla je Danijela.

'Previše toga znam'

Opisala je i šta se dogodilo kao i detalje komunikacije s Vargom. "Direktorica se derala na mene, prijetili su mi da će me premjestiti i izbaciti i ja sam na silu morala potpisati. Zabranili su mi da izađem iz doma. Trebalo je da dođem kod vas, ali su došli vozači i zabranili mi da idem. Previše toga znam i plaše se da to ne izađe u javnost. Možete pogledati na YouTubeu da je sličan slučaj prijavljen prije sedam godina", rekla je Danijela.

"Od strane doktora sam imala neugodnosti u vidu poruka. Dolazio mi je u sobu navečer u 22 sata. Šta on ima da se pozdravlja sa mnom u tim satima? Prvo, njemu to ne doliči, ja sam korisnica tog centra, nije trebalo da mi piše da mu ja namjestim kolegicu jer ona ima dobru guzu, a ja dobre sise. Onda mi je pisao da bi morao bježati iz doma kad bi imao seks sa mnom! Pričao mi je da je imao i seks sa nekom ženom iz tužiteljstva", tvrdi potresena Danijela za Kurir.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali