Kobno kašnjenje

RODITELJSKA NOĆNA MORA: Djeca na kruzeru, a majka zakasnila na ukrcaj pa pala na koljena i zaplakala

Očajna je majka bila prisiljena gledati u suzama dok je kruzer na kojem su bila njena djeca otpljovljavao nakon što je ona zakasnila na ukrcaj, piše Daily Mail.

Neidentificirana majka ostavljena je na kopnu kada je kruzer Norwegian Breakaway otplovio iz Nassaua, na Bahamima, prema slijedećoj destinaciji.

Video koji je snimio putnik na odlazećem brodu pokazuje ženu u suzama kako pada na koljena, križa ruke a zatim maše ljudima na brodu. Nije jasno jesu li ženina djeca ostala sama na brodu ili s nekom drugom odraslom osobom u trenutku kada je kruzer s 4.000 putnika napustio luku 21. travnja.

POSAO NA KRUZERU: “Radi se i po 14 sati, ali možeš uštedjeti i vidjeti svijet”

Bez milosti

Jedan korisnik YouTubea koji tvrdi da je bio na tome brodu napisao je da je otac djece bio s njima te da nije uspio pronaći majku prije nego što je brod napustio Nassau i krenuo za New York.

Ne zna se zašto je majka prekasno stigla u luku, ali internet komentari nisu imali razumijevanja za majku.

“Kažu vam opet i opet do kojeg se vremena morate vratiti na brod, najčešće sat vremena prije isplovljavanja. Ne možete kriviti kapetana što se drži rasporeda”, napisala je jedna žena na YouTubeu.

“Kako se nisu držali zajedno kao obitelj, nije mi jasno”, komentirao je neko drugi.

“I zato se brzo vratiš na brod a ne ostavljaš djecu samu”, dodao je treći.

Brod odlazi na vrijeme

U dvominutnom video kojeg je objavio putnik Scott Thomas, čuje se muški glas koji govori “Vidite ono tamo? To je žena koja je propustila polazak broda a izgleda da su joj djeca na brodu a ona nije. To uopće nije dobro. Vikala je ‘Moja su djeca tamo!’.”

“Nisam mislila da bi to napravili. Izgleda da sam bila u krivu”, dodaje ženski glas.

“Rekao sam ti da će to napraviti. Kada je 5:30 onda je 5:30, ne 5:31”, odgovara muškarac.

Snimka zatim pokazuje čovjeka koji prilazi ženi, ali nije jasno radi li se o zaposleniku luke ili je i on zakasnio na ukrcaj.

Norwegian Breakaway je na 14-dnevnom krstarenju do Bahama i Bermuda nakon što je isplovio iz newyorške luke 17. travnja.

“Neki kruzerske tvrtke dopuštaju da djeca ostanu u dječjim klubovima ako roditelji žele otići na obalu bez njih. Osobno, kao majka četvero djece ja koristim dječje klubove ali nikada ne ostavljam djecu samu na brodu”, rekla je Molly McIntyre, konzultantica za krstarenja na Cruise.co.uk.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr