Sve je bilo protiv njega

KERUM JE HRVATSKI TRUMP? ‘Kažu mi da smo isti, ali on je ima’ lovu za početak, a ja san sve mora’ sam’

Željko Kerum se raduje pobjedi republikanskog kandidata, a kaže kako ga mnogi tvrde da je on hrvatski Trump.

“Ma neki kažu da sam ja ka’ i on, da smo slični, on u Americi, a ja tu, ali on je ima’ lovu za početak, njemu je ćaća bija poduzetnik. A ja sam mora’ sve sam stvoriti. Ali i on je par puta oskliza u poslu, ka’ i ja, ali diga’ se” komentirao je za 24sata Željko Kerum, poduzetnik i bivši gradonačelnik Splita koji ne skriva zadovoljstvo što je kontroverzni milijarder Donald Trump postao američki predsjednik.

TRUMP POBIJEDIO, SVIJET U ŠOKU! KOMENTAR: Noćas se raspao Zapad kakvog smo poznavali i htjeli, što slijedi?

Keruma i Trumpa povezuje činjenica stižu iz svijeta biznisa, da ni jedan nemaju političkog iskustva, ali i da obojica imaju lijepe i 24 godine mlađe supruge.

“On nije imao medija na svojoj strani, ni ankete nisu bile na njegovoj strani, pa je isto pobjedija. Hrvati bi trebali bit sretni da je Trump predsjednik jer nam je bliži, a trebaju poštivati i to što mu je žena Slovenka. I njegova kćer Ivanka tu dolazi, a Clintoni ne dolaze. Bill Clinton je došao držati predavanje u Crnu Goru, naplatio je ulaz i pozdravio Skopje, vidite da on nije ni zna’ di je doša’. Samo je doša’ skupit lovu” kaže Kerum koji je tijekom noći pratio rezultate glasovanje u Americi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr