Žena iscipelarila profesoricu i šutirala je u lice pred čitavim razredom

shimmer fallback

Na snimci koja je nastala u Meksiku navodno je riječ o obračunu između učiteljice i supruge koja je učiteljicu optužila da je spavala s njezinim suprugom.

26.3.2015.
15:57
Play logo

Umjesto da netko zaustavi divljački napad na učiteljicu, sve je zabilježeno kamerom, a žene su u borbi bodrili i promatrači, uključujući i učenike, jer se sve odigralo u školskoj učionici, pred punim razredom.

Laelia Paredes Flores (35) utrčala je u učionicu u Huimanguillu u Meksiku i nasrnula na 32-godišnju učiteljicu Marcella Villalpando Tovar dok su učenici i osoblje škole samo promatrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na uznemirujućoj snimci zabilježenoj mobitelom vidi se učiteljica, koja leži na podu i pokušava prekriti lice dok je bijesna supruga mlati i viče: 'Brani se ku*vo!'.

U jednom trenutku čuje se i povik promatračice koja podržava Flores: 'Slomi je!'.

Među svjedocima je bila i 16-godišnja učenica koja je situaciju opisala riječima: 'Žena je uletjela u prostoriju i počela se derati i vrištati, a onda je nokautirala našu učiteljicu na pod. Tada sam potrčala po pomoć. No, kada su ostali učitelji došli, samo su stajali, gledali i bodrili ih. Bilo je jako, jako užasno'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica škole izjavila je: 'Žena je tvrdila da je naša zaposlenica imala aferu s njezinim suprugom, ocem jednog od učenika. Prestravljena sam što se ovako nešto dogodilo u našoj školi i što nitko nije pokušao zaustaviti napad'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo