SJETIO SE MONICE LEWINSKY

GRUBA KAMPANJA: Trump kazao da je Hillary Clinton udana za zlostavljača

Kontroverzni biznismen, a odnedavna i političar Donald Trump nastavlja svoju grubu i neriejtko skandaloznu kampanju kako bi osvojio nominaciju za republikanskog kandidata na američkim predsjedničkim izborima. Njegov najnoviji verbalni ispad bio je upućen kandidatkinji iz protivničkog, demokratskog tabora, Hillary Clinton.

U intervjuu za američku televizijsku kuću NBC, Trum se ‘očešao’ o supruga svoje protukandidatkinje, bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona koji je, među ostalim, ostao upamćen po vanbračnoj aferi sredinom 1990-tih s tada mladom pripravnicom u Bijeloj kući Monicom Lewinsky.

Njegovi razvodi su OK

“Rekoh sebi… čekaj malo, pa Hillary je udana za zlostavljača. Jedna žena je tvrdila da je silovana, svašta toga se tu desilo”, kazao je Trump pred kamerama.

Međutim, upitan za svoje brakove i razvode (sada je u trećem braku sa Slovenkom Melanijom Knauss) kazao je da je “to u redu jer tada (kada se razvodio) nije bio predsjednik Amerike”.

“Nisam se ni s kim družio u Ovalnom uredu Bijele kuće. To je velika razlika, ja nisam bio tada predsjednik SAD”, kazao je Trump ponovno aludirajući na Clintona.

NISKI UDARCI: Evo kako je Donald Trump uzvratio svome protukandidatu Jebu Bushu

Clinton nije iznenađena

Hillary Clinton, komentirajući najnovije Trumpove uvrede, kazala je kako nisu ništa novo ni čudno.

“Ako želi koristiti osobne napade iz prošlosti, neka to radi, to je njegova povlastica”, izjavila je Clinton.

ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Donald Trump tvitnuo da je Pariz u Njemačkoj

Povratak na Net.hr