GNJUSNI ZLOČINI

GEJ PREDATOR UBIO ČETVORICU MUŠKARACA: Namamio ih, drogirao, silovao pa ubio

Stephen Port, homoseksualni kuhar, ubio je četvoricu muškaraca koje je namamio u svoj dom. Žrtve je nalazio na društvenim mrežama, piše Daily Mail.

41-godišnji Port tijekom tri i pol godine napao je čak 12 mladića, od čega su četvorila umrla. Usmrćeni su Gabriel Kovari (22), Daniel Whitworth (21) i Jack Taylor (25).

Svi su preminuli od predoziranja takozvanom drogom za silovanje. Pokraj njihovih mrtvih tijela pronađene se bočice GHB-a, a svi su nađeni u blizini ubojičina stana.

Prva žrtva je predvidjela svoje ubojstvo

Prva je žrtva bio student modnog dizajna i gay eskort Anthony Walgate (23), kojemu je Port platio 800 funti za spolni odnos nakon što su se upoznali preko stranice ‘Uspavani dečki’. Anthony se čak s prijateljem šalio kako se nada da ga Port neće ubiti, prije nego se s njim našao.

Upravo to se naposlijetku dogodilo. Njegovo je tijelo pronađeno ispred zgrade gej kuhara. Tužiteljstvo tereti Porta da je otrovao mladića kako bi mogao imati s njim seksualni odnos.

Volio je dječački izgled kod muškaraca

Porta su privlačili muškarci u ranim 20-ima, sitnije građe, bez brade. Volio je dečke koji su se doimali mlađima nego što su uistinu jesu.

Ubojica im je ubacivao drogu u piše ili bi je ubrizgao injekcijom, nakon čega ih je silovao. Gotovo uvijek snimao je kako se seksa s onesviještenim mladićima.

Port je negirao povezanost sa žrtvama te odgovornost za njihovu smrt. Port je optužen po 29 točaka optužnice, uključujući četiri ubojstva, sedam silovanja i četiri napada.

Povratak na Net.hr