Dvije učiteljice i jedan učenik: Fatalan seks u troje završio uhićenjima

Učenik se hvalio kolegama kako je nakon utakmice imao seksualni odnos s obje učiteljice engleskog jezika, nakon čega su one uhićene.

Dvije profesorice škole u Louisiani uhićene su nakon što se njihov 16-godišnji učenik hvalio kolegama kako je spavao s obje.

Profesorice engleskog jezika Rachel Respess (24) i Shelley Dufresne (34) uhićene su ubrzo nakon što je 16-godišnjak početkom rujna po školi proširio vijest o svom seksualnom podvigu.

Seksualni napad se dogodio nakon utakmice američkog nogometa u petak navečer, kad je 16-godišnjak došao u stan u kojem su bile obje učiteljice.

Poziv na osudu

Šef policije grada Kennera Michael Glaser pozvao je na javnu osudu ponašanje profesorica. “Nije važno koji je spol žrtve, svi bismo trebali biti zgroženi. To je obrazovni djelatnik čija odgovornost je sigurnost i obrazovanje djece, a kad to izađe izvan toga, mislim da bi zajednica trebala reagirati osudom”, rekao je.

Odvjetnik Rachel Respess Jeffrey Smith izjavio je kako ne bi bilo zločina da su pričekali još četiri dana jer se događaj zbio četiri dana prije dječakovog 17-og rođendana. U državi Louisiani ilegalno je imati seksualne odnose s mlađima od 17 godina.

Povratak na Net.hr