POGODIO GA GOVOR U KNINU / Divljački ispad Vulina: Plenkovića nazvao 'glupim ustašom', a generala Gotovinu 'neosuđenim zločincem'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic / Pixsell

'Poslije ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glup ustaša. Takvima se ne šuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta', kazao je Aleksandar Vulin

5.8.2022.
22:06
Hrvoje Jelavic / Pixsell
Play logo

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin obrušio se danas na govor premijera Andreja Plenkovića u Kninu na obilježavanju 27. obljetnice VRO Oluja, a gdje je kazao da je za odlazak Srba 1995. kriva Srbija.

"Formirajući jedine logore samo za djecu, ustaše su surovošću i ludilom premašile svoje njemačke učitelje. Optužujući Srbiju da je kriva za protjerivanje i ubijanje Srba u Oluji, Plenković je pretekao i najgore ustaše", kazao je Vulin, a prenose Novosti.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijera nazvao 'glupim ustašom'

Play logo

"Ovakvu glupost i laž ne bi izgovorio ni dokazani ustaša i neosuđeni zločinac Gotovina, on najbolje zna koliko zločina i zla je nanio Srbima. To ne zna samo Haški sud", rekao je Vulin.

"Kome je Stepinac svetac, njemu je Jasenovac radni logor, Sisak dječje odmaralište, a "Oluja" zločinački poduhvat Srba. Poslije ovakve laži i gluposti Plenkovića, još je jasnije da vladu ustaša vodi glup ustaša. Takvima se ne šuti, takvima se ne zaboravlja, takvima se ne prašta", rekao je Vulin.

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo