ČUDESNO ROĐENJE: / Tinejdžerica (18) neočekivano se probudila s trudničkim trbuhom, pa rodila curicu samo 45 minuta kasnije

Tinejdžerica otišla spavati s 'ravnim trbuhom', probudila se s trudničkim, pa rodila bebu samo 45 minuta kasnije

7.4.2019.
16:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

18-godišnja Emmalouise Leggate iz Glasgowa, Škotske, nije ni sanjala kada je otišala spavati u krevet s "ravnim trbuhom" da će se, na njezino veliko iznenađenje, probuditi s trudničkim trbuhom, a još manje da će roditi bebu samo 45 minuta kasnije, piše Mirror. Emmalouise je bila na piluli i tvrdi da uopće nije imala pojma da je drugi put trudna sa svojim 19-godišnjim partnerom Seanom Lamontom sve dok se nije probudila s trudničkim trbuhom.

Zajedno s bakom Louise Ford (63), požurila se u bolnicu. Međutim, porod je bio toliko brz da je Emmalouise rodila bebu na zadnjem sjedištu automobila na parkiralištu bolnice, samo 45 minuta nakon neočekivanog otkrića. Mama tvrdi da nije imala jutarnje mučnine ili žudnju za hranom, da nikada nije osjećala kretanje kćeri, a odsutnost menstruacija objašnjavala je time što je bila na kontracepcijskim pilulama. "Nisam napravila test za trudnoću, nisam imala simptome, ništa. Baš ništa."

Bila je šokirana

Liječnici smatraju da Ciara Louise Lamont, sada osam mjeseci stara djevojčica, nije rođena prije termina. Prema njihovu mišljenju, razlog zbog kojeg Emmalouise nije imala trudnički trbuh nalazi se u tome što je dijete bilo smješteno pozadi, u donjem dijelu leđa, što je sasvim uobičajeno.

"Nakon toga sam bila stvarno šokirana. Nije se doimalo stvarno. Moja je baka bila toliko šokirana da nije mogla vjerovati. Bili smo doista sretni što je bila dobro", rekla je Emmalouise.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali