Play ponuda

Stvari koje treba zauvijek protjerati iz garderobe

shimmer fallback

Iako vam se možda neke ludosti s modnih pista ili iz garderobe slavnih čine cool, u stvarnom svijetu, na ulici i na plaži, one izgledaju samo glupo.

23.7.2010.
14:59
Play ponuda

Iako ste ih sigurno vidjeli na nogama brojnih holivudskih zvijezda, Crocsice su i dalje uvjerljivo najružnije natikače ikad proizvedene. Oni koji ih nose tvrde da su udobne, mekane i lagane, ali možete li se sjetiti da ste ikad naletjeli na tvrde ili teške japanke.

Tange ili špigete, kako ih u Dalmaciji od milja zovu, sve češće na gradskim plažama zamjenjuju bikinije, točnije dvodijelne kupaće kostime. Više nije ni najmanje neobično da na centralnoj gradskoj plaži ugledate majku dvoje djeca kako u tangama i toplesu sjedi u pijesku i igra se s klincima. Za sve postoji i vrijeme i mjesto…poput zabačenih ili nudističkih plaža. Ako se baš želite pohvaliti sa svojom stražnjicom, imajte na umu da će ona u bilo kojim kupaćim gaćama doći do izražaja.

Čarape i sandale, kombinacija poznata i pod nazivom poljsko-češki stil, ove godine su vladale modnim pistama. Koliko god vam to izgledalo slatko, vjerujte da u ćete u toj kombinaciji u 'stvarnom' svijetu, bilo na kontinentu ili na obali, izgledati bez veze. U ostalom, nismo se valjda bez razloga godinama smijali modno neosviještenim kontinentalcima kojima su čarape i sandale bile osnova svake odjevne kombinacije.

Iako su 80-e doživjele veliki povratak i zavladale modnim svijetom, ako ne znate jako dobro kombinirati otkačene detalje i modne stilove, radije potpuno zaboravite na ovaj modni krik i držite se provjerenih kombinacija.

'Pederuša', 'bubreg', 'muška torbica' ili kako god je nazivali, nikad nije bila niti će biti fora. Može je nositi i Rihanna i dizajnirati Marc Jacobs, ali to joj ne garantira popularnost. Kroz godine je osmišljen niz oku ugodnih alternativa koje se također nose na kukovima, a i imaju znatno veću zapremninu od klasične 'pederuše'.

Prethodni članak:

arti-201007160471006

Play ponuda
Play ponuda