Vrijeme je za najprestižniji kulinarski show na svijetu u kojem glavni chef kuhinje Tom Gretić neće biti sam. Lijeva i desna ruka u Hell's Kitchenu bit će mu njegovi sous chefovi, a jedna od njih je i Ivana Bekavac.
"Mi rekreiramo pravi scenarij u kuhinji, dobit ćemo određene zadatke. Ja ću usmjeravati tim da to što bolje odrade", otkriva.
Drugi sous chef bit će Ivan Vrbanec. Njegova i Ivanina misija je da budu poveznica između Toma i kandidata. "Treba biti strog i pravedan, trebamo ih i voditi. Mislim da je to naša glavna ideja", objašnjava.
Oboje su puni znanja, kreativnosti, iskustva. Uspješni mladi chefovi, u Hell's Kitchenu Hrvatska nadgledat će svoje timove od prvog dana, pratiti njihov rast, biti im mentori, podrška, savjetnici, rame za plakanje. No za razliku od glavnog chefa, Ivana i Ivan nemaju moć odluke koja utječe na samo natjecanje.
"Oni su moje oči. Ne mogu 18 ljudi sam držati stalno pod kontrolom. Jedan će dobiti plavi, drugi crveni tim, nadgledati i biti malo tužibabe", govori nam kroz smijeh glavni chef Gretić.
Hell's Kitchen jedan je od najcjenjenijih, najuspješnijih kulinarskih showova na svijetu. Kandidati će biti pred raznim izazovima, istodobno se natjecati jedan protiv drugog, ali i živjeti zajedno pokraj restorana. Kamere će pratiti tako i njihove privatne trenutke.
Važna je timska igra, ali na kraju dana najvažnije je ono što je u tanjuru.
"Nadamo se da su kandidati dovoljno predani, motivirani i željni učiti. Da budu timski igrači, i u principu to je to, na njima je ostalo", objašnjava sous chef Ivan.
Njegova kolegica Ivana najavljuje da će biti pravedna, što će nekad sigurno značiti i da će biti stroža. "A nekad više senzibilna, ovisi o kandidatima i samom showu i tempu", dodaje.
Glavni chef Gretić veseli se showu za koji vjeruje da će pokazati kako zapravo izgleda život u profesionalnoj kuhinji. "Ljudi imaju svakakve ideje, a nitko nije vidio što to znači", kaže.
Snimanje Hell's Kitchena kreće uskoro, a u showu ćemo upoznati Toma Gretića kao glavnog chefa, Ivanu i Ivana kao sous chefove i 18 profesionalaca, ali i kulinarskih entuzijasta.
"Stresne situacije u kuhinji su vrlo česte, ako netko to okarakterizira kao pakao, onda da, bit će pakleno", najavljuje Gretić.
A paklena i dramatična kulinarska avantura samo što nije krenula.