POTRAGA ZA SAMOHRANIM OCEM / Nikolina majka u nevjerici o detaljima nestanka sina: 'Bio je malo u depresiji, ali da bi svoju kćer ostavio - ne'

Majka ga je posljednji put vidjela u nedjelju. U razgovoru za RTL kaže kako ništa neobično niti čudno nije primjetila, ali ipak je upozorila na neke stvari

Ivana Ivanda Rožić

Ivana Ivanda Rožić

Prati suđenja, najveće pravosudne afere, sigurnosne izazove u zemlji, nepravilnosti u policijskom sektoru

15.5.2024.
20:10
VOYO logo

Ujutro ju je ostavio u vrtiću, ali po nju nije došao. Zagrebačka policija traga za samohranim ocem 3-godišnje djevojčice. Nestanak je prijavila obitelj, a na društvenim mrežama objavili su i apel. Nikola Gračak ima 35 godina. Posljednji put viđen je jučer, nakon što je kćer ostavio u vrtiću. No, po nju nije došao. Što se dogodilo nikome nije jasno.

Image
MOBITEL ZVONI, NJEGA NEMA /

Nestali Nikola nije došao po kćerkicu (3) u vrtić. Obitelj je očajna: 'Malena je jako vezana za njega'

Image
MOBITEL ZVONI, NJEGA NEMA /

Nestali Nikola nije došao po kćerkicu (3) u vrtić. Obitelj je očajna: 'Malena je jako vezana za njega'

Majka ga je posljednji put vidjela u nedjelju. U razgovoru za RTL kaže kako ništa neobično niti čudno nije primijetila, ali ipak je upozorila na neke stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je malo u depresiji zbog posla, zbog toga što je trebao tražiti novi stan, ali ne, da bi svoju kćer ostavio - ne", ispričala nam je Svjetlana Gračak.

Nikola je bio samohrani otac. U vrtić je svakog dana dovodio dijete, ali i uredno po djevojčicu dolazio. Inače se bavio građevinom, često radio na crno kako bi preživio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obavijest o nestanku - prva je na društvenim mrežama objavila njegova sestra, koja danas za njega ima samo jednu poruku:  "Neka se molim te javi, nek se vrati, trebam ga ja, treba ga njegova kćer kao prvo. Ne vjerujem da ju je ostavio, ne znam, depresija ga je ćapala, uzimala, sad je li si je on nešto napravio, ne znam, nadam se da nije, da nas nije sve ostavio", prepričava sestra Maja. 

Sve što je radio, kaže njegova majka, bilo je za kćer. "On se jako, jako trudio. On se baš trudio i nije htio kakav posao za 700 eura, radio je i na crno samo da Dori omogući sve što joj treba, a da mu je trebala pomoć nekakva - je", u nevjerici nam prepričava majka Svjetlana. Trogodišnja djevojčica sada je s bakom i tetkom koja je spremna preuzeti svu brigu, ako treba čak i skrbništvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Gračak srednje je tjelesne građe. U opisu nestalih stoji i kako po cijeloj dužini desne ruke ima više ožiljaka, na desnom ramenu i malu zelenu tetovažu slova D. Obitelj moli ako ga je netko negdje vidio - da se jave policiji ili obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo