MOBITEL ZVONI, NJEGA NEMA / Nestali Nikola nije došao po kćerkicu (3) u vrtić. Obitelj je očajna: 'Malena je jako vezana za njega'

Image

Nestao je u Zagrebu, a obitelj kaže da je u stanu ostalo upaljeno svjetlo, no njega nije bilo. Navode da se nosio s velikim problemima oko stanovanja, plaću navodno nije primao pa je radio na crno

15.5.2024.
14:33
VOYO logo

Još nema ni traga Nikoli Gračku, muškarcu koji je u utorak trebao doći po dijete u vrtić, ali nije. Nestao je u Zagrebu, a informacije o nestanku na Facebooku je podijelila njegova sestra Maja Gračak koja je zamolila za pomoć: "Danas je nestao moj brat Nikola Gračak. Trebao je doći po svoju kćer u vrtić, ali se nije pojavio. Molimo vas, ako ga je neko vidio ili ima bilo kakvu informaciju o njegovom kretanju, da nam hitno javi".

Razgovarali smo s njegovom obitelji, sestrom Majom i majkom koje su potvrdile da je Nikola jučer odveo kćer u vrtić, a onda se jednostavno više nije pojavio. Kažu da je Nikola ponekad zakasnio po malenu u vrtić, ali ne više od 15-20 minuta. Jučer jednostavno nije došao. Nastavile su da on nema problema s alkoholom, ali da je ponekad imao problema s depresijom koju su kod njega primijetili posljednja dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode kako se sam nosio s problemima oko stana, potom da se mučio jer nije primao plaću pa je morao raditi na crno, a da unatoč svemu navodno nije primao nikakvu socijalnu ili pomoć od grada.

Image
PRONAĐENA U KANTI /

Beba iz Zaprešića u rukama pedijatra po kojemu je dobila ime, pogledajte prekrasne prizore

Image
PRONAĐENA U KANTI /

Beba iz Zaprešića u rukama pedijatra po kojemu je dobila ime, pogledajte prekrasne prizore

Sam se brinuo o trogodišnjoj kćeri nad kojom ima skrbništvo. Za trogodišnju djevojčicu kažu da je jako vezana za Nikolu, ali da nije svjesna što se događa. Ona je sad s Nikolinom sestrom, svojom tetom. Zadnji put obitelj je Nikolu vidjela u nedjelju. Sestra kaže da je u njegovu stanu jučer ostalo upaljeno svjetlo te da su na silu ušli u njegov dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mobitel mu i dalje zvoni, ali se ne javlja. Sestra i majka u očaju su poslale poziv Nikoli: "Javi nam se Nikola, molimo te!"

POGLEDAJTE VIDEO Radnika stresla struja, 90 posto tijela mu opečenom helikopterom ga hitno prevoze za Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo