Guacamole sa salsom Zgnječite zreli avokado i pomiješajte s gotovom salsom. Povrh svega stavite nešto ljutog umaka, dodajte tortilja čips i – ¡Buen provecho.
Zeleni azijski smotuljci Ostatke pečene piletine narežite na kockice, stavite na listove salate i smotajte. Zatim napravite umak u koji ćete umakati smotuljke. U kikiriki-maslac štrcnite malo umaka od čili papričica i promiješajte pa po potrebi razrijedite s malo vruće vode.
Puretina kao s roštilja Komade puretine narežite na tanke rezance pa pomiješajte s malo gotovog umaka za jela s roštilja. Zagrijte u mikrovalnoj pećnici, a za to vrijeme na tosteru ili tavi kratko popržite pecivo od integralnog brašna. Puretinu stavite na pecivo, na nju malo ementalera pa sve nakratko zapecite pod grillom (u pećnici ili, ako ima grill, u mikrovalki) da se sir otopi.
Preporođena pizza Hladan komad pizze zagrijte u pećnici ili mikrovalki pa na nju stavite listove špinata (prelivenog maslinovim uljem ako želite) i parmezan narezan na supertanke listiće.