Pravila o dekoriranju doma koja ne smijete zanemariti

shimmer fallback

Između planiranja blagdanskog odmora i kupovine za sve na vašoj božićnoj listi, imate dovoljno materijala za brigu i bez ukrašavanja vašeg doma.

9.12.2012.
13:16
Play logo

Ne miješajte darove Dogodi se i najboljima: Vaša je nećakinja dobila golf palice dok je vaš ujak odmotavao ružičastu igračku. Na darove koje ste kupili i umotali napišite kome su namijenjeni kako biste izbjegli nesporazume i neugodne situacije.

Ne dopustite da božićna svjetla postanu potencijalno oružje Kako biste proveli sigurne blagdane, uvijek prvo pregledajte božićna svjetla i provjerite imaju li koju pokvarenu žaruljicu koja bi mogla stvarati probleme. Osigurajte svjetla tako da nema krajeva viška preko kojih biste mogli pasti. Pobrinite se i da utičnice budu zaštićene ako imate djecu ili ljubimce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne pretjerujte s ukrasima Kada je riječ o blagdanskim ukrasima, više je manje. Držite se jednostavnih dekoracija koje će vam uštedjeti vrijeme i novac.

Ne očekujte da sve bude savršeno Blagdani su veoma stresni periodi. Umjesto da se zabrinjavate oko preprečene purice, razbijenih vaza ili zbrke s papirom za umatanje darova, imajte na umu da će bez obzira koliko ste planirali unaprijed nešto poći po zlu. Stoga duboko udahnite, opustite se i uzmite čašu kuhanog vina.

Ne držite božićna svjetla upaljena cijelu noć Nipošto nemojte dopustiti da božićna svjetla budu upaljena cijelu no. Ne samo da je to loše za okoliš, već i za vaš odnos sa susjedima koji sigurno neće biti presretni što vaše svjećice ometaju njihov san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neka bude svečanije Ako je ikada vrijeme za fino posuđe, onda je to sada. Također, za blagdanske večere nemojte koristiti papirnate ubruse, njih ostavite za utakmice i ovoga puta posegnite za krpenim ubrusima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemojte se ograničiti na crveno i zeleno Da, ovo je klasična blagdanska kombinacija, ali druge boje poput zlatne, ružičaste i mornarsko plave također mogu poslužiti.

Nemojte misliti da su Poinzecije otrovne Istina je da konzumiranje ove bilje u velikim količinama može izazvati probleme u vašem probavnom sustavu, ali malo je vjerojatno da će vas ova biljka ubiti. Ova prekrasna biljka povezana je s otrovnošću 1919. godine kada je smrt jednog djeteta na Havajima pogrešno pripisana konzumiranju poinzecije. Biljku nemojte ostaviti na dohvat djeci ili životinjama, ali njome i ove godine svakako ukrasite svoj dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne ignorirajte toalet S gostima pred vratima dobra je ideja još jednom provjeriti stanje u kojem se nalazi vaš toalet. Pobrinite se da unutra ima dovoljno toaletnog papira, sapuna i čistih ručnika. Dodajte mirisu svijeću ili mali buket cvijeća kako biste prostoriju učinili ugodnijom.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo