Profesor katedru zamijenio poslom na internetu

'Mladima poručujem da zaborave na ono što im kažu pripadnici 'stare škole', kada ih uvjeravaju da je klasičan posao jedini koji nudi materijalnu sigurnost. To nije točno.

26.4.2012.
12:53

Tridesetdvogodišnji profesor hrvatskog jezika Danijel Kruljac iz Đakova godinama je radio na zamjenama i nije se mogao zaposliti za stalno, a onda je odlučio okrenuti stranicu. Svoj profesorski posao zamijenio je internetskim poslovanjem.

Do ispunjenja svojih ciljeva vodila ga je misao da formalno obrazovanje omogućava zaradu za život, a samoobrazovanje financijsku slobodu.

'Otkrio sam prečicu do uspjeha'

"Mnogo sam uložio u literaturu o uspjehu, seminare o internetskom zarađivanju, e-knjige o direktnom marketingu i mogu reći da ne žalim novca, vremena ni uloženog truda jer sam otkrio prečicu do uspjeha. Riječ je o online poslovanju, točnije najjačoj tvrtki u industriji mrežnog marketinga, pod nazivom Stiforp. Radi se o američkoj MLM kompaniji, koja nudi set marketinških alata za promoviranje bilo kojeg online poslovanja, a u njeno se poslovanje može uključiti svatko tko ima pristup internetu", pojasnio je Kruljac za Glas Slavonije ističući kako zarada ovisi o trudu pojedinca.

"Shvatio sam da mi fiksni posao nikada neće donijeti život kakav sam si zamislio, život bez stresa, bez dugova i s dovoljno novca. Mladima poručujem da zaborave na ono što će im tvrditi pripadnici 'stare škole', kada ih uvjeravaju da je klasičan posao jedini 'pravi posao' te da on nudi materijalnu sigurnost. To jednostavno nije točno. Ako mi ne vjerujete, upalite televizor i poslušajte vijesti", kaže Danijel koji trenutno okuplja tim suradnika te je stoga i kreirao svoju stranicu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali