Modrić: ‘Ne znam kad ću opet zaigrati!’

Luka Modrić odradio je operaciju slijepog crijeva zbog koje neće igrati za reprezentaciju u Puli protiv Češke, a propustit će i gostovanje kod Milana u Ligi prvaka. ‘Vraćam se tek kad budem sto posto fit, nadam se do 9. ožujka kada se igra uzvrat’, izjavio je veznjak Tottenhama.

arti-201102010423006Luka Modrić je preko noći završio u bolesničkoj postelji londonske klinike u kojoj je operirao slijepo crijevo zbog čega će preskočiti neke utakmice svojih Spursa, no posebno mu je teško palo to što neće biti sa suigračima u Puli 9. veljače na prijateljskom susretu Hrvatske i Češke.

arti-201102020793006″Toliko sam se radovao okupljanju reprezentacije nakon dulje pauze, i obitelj se spremila za put u Hrvatsku, ali eto, bit ćemo tu i navijati ispred TV ekrana. Žao mi je da neću doći u Pulu i zbog novog stadiona, kojeg sam vidio na fotografijama i koji je sjajan mali, ali pravi nogometni hram. Uvjeren sam da će štimung biti super i da će Hrvatska pružiti odličnu partiju protiv jake Češke! Baš zavidim svojim reprezentativnim suigračima”, izjavio je Modrić koji ne želi ‘na silu’ ubrzavati povratak na travnjake.

“Liječnici kažu da dva tjedna moram mirovati, a onda bih mogao lagano početi trčkarati i jačati intenzitet treninga. Ne znam kad ću opet zaigrati. Iskreno rečeno, ne marim više za prognoze liječnika. Kad sam slomio nogu rekli su mi da će proći četiri do šest tjedana do povratka na teren, a oteglo se na više od tri mjeseca. Bit će kako mora biti, vratit ću se kad budem sto posto fit. Neće me biti u Milanu, valjda mi tamo nije suđeno da igram. Nadam se da ću se vratiti do uzvrata 9. ožujka”, izjavio je Modrić za Sportske novosti.

Vezani članci:

arti-201102010423006
arti-201102020793006

Povratak na Net.hr