Play ponuda

Lippi: Nisam dobro obavio posao!

shimmer fallback

Nakon ispadanja sa SP-a, šok i nevjerica zavladala je Italijom. Razočarenje nije krio nitko, pa ni sami izbornik i igrači.

24.6.2010.
22:26
Play ponuda

arti-201006240524006"Nisam očekivao da ćemo ponoviti uspjeh od prije četiri godine i osvojiti naslov, ali sam očekivao da ćemo bolje igrati. Ja preuzimam odgovornost za sve što se je dogodilo. Moji igrači nisu bili spremni za tako važnu utakmicu, u njihovim srcima i nogama bio je strah, a to znači da trener nije dobro obavio svoj posao", izjavio je talijanski izbornik Marcelo Lippi.

"Svi žele i sanjaju o tome da prođu u drugi krug natjecanja, a kod nas toga nije bilo i to je naša greška. Ako ne možeš upisati niti jednu pobjedu, onda je normalno da ideš kući. Morat ćemo napraviti analizu da vidimo u čemu je bila greška", rekao je ozlijeđeni Buffon koji nije mogao pomoći Azzurrima u posljednjem kolu.

U taboru Slovaka vladalo je opće veselje. U svom prvom nastupu na SP-u, Slovaci su izborili osminu finala.

"Ovo je kao u snu, ne mogu vjerovati da smo pobijedili svjetske prvake. Bili smo bolja momčad tijekom cijelog susreta, igrali smo srčano i to je odlučilo ovu utakmicu. Ovo je veliki uspjeh, pomaknuli smo granice kad je u pitanju slovački nogomet", izjavio je dvostruki strijelac Robert Vittek.

Play ponuda
Play ponuda