Vikend pun događanja na Prvom sajmu dječje knjige

Prvi sajam dječje knjige ponudio je ovog vikenda susrete s poznatim dječjim autorima, zabavne lutkarske predstave i igraonice.

28.2.2011.
17:03
VOYO logo

Vikend posvećen knjizi i najmlađima privukao je velik broj posjetitelja koji su još jednom dokazali da su knjige najbolja zabava od malih nogu.

O kraljeviću od Plavog Uvojka koji je izgubio san s najmlađima su pričali ilustrator knjige „Kraljevićev san“ Sven Nemet, urednica knjige Ivana Žderić, organizatori Sajma i znatiželjni Slovojed. Nakon druženja s autorima, sva djeca imala su priliku uživati u zabavnim društvenim igrama pod motom „učite igrajući se uz Profil i One2Play“. Nedjeljno prijepodne Sajma djecu je zabavljala poznata spisateljica pjesama i priča za djecu i odrasle Sonja Zubović kao i sveprisutni Slovojed, a svoj je nastup imao i dječji zbor „Kikići“. Vikend događanja dodatno je obogatila predstava poznate lutkarice Vande koja je najmlađima pokazala zašto Ježurka Ježić voli svoj dom u predstavi „Ježeva kućica“ dok je poslijepodne bilo rezervirano za igranje društvenih igara uz Profil i One2Play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Zadovoljni smo velikim brojem roditelja i djece koji posjećuju 1. sajam dječje knjige. Vjerujemo kako je to dokaz da sve veći broj roditelja zajedno s nama podržava moto sajma Čitajte s nama od malih nogu. Vjerujemo kako je knjiga i dalje najplemenitiji oblik zabave kojeg treba njegovati od najranijih dana. U tom duhu djeluje i ovaj Sajam“, istaknula je voditeljica korporativnih komunikacija Profila, Mirsada Begović.

Tijekom 1. sajma dječje knjige brojni popularni dječji naslovi bit će ponuđeni po akcijskim cijenama – uz 20 – 60% popusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo