Šibenik odbio Senku Bulić na mjestu ravnateljice HNK

Nakon što se šuškalo i šuškalo kako će Senka Bulić postati nova vršiteljica dužnosti ravnateljice Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, to se nije dogodilo.

21.12.2010.
20:49
VOYO logo

Na sjednici Gradskog vijeća Šibenika prijedlog da na ravnateljsko mjesto HNK Šibenik bude postavljena Senka Bulić nije prošao.

''Raskinuta je koalicija u Gradskom vijeću. Ovo je kap koja je prelila čašu!... Jednostavno me je sram. U prvom redu zato što je Senka Bulić vrhunska umjetnica. Ona nije stranački čovjek. To pokazuje plićinu ovoga Gradskog vijeća'', rekao je dogradonačelnik Šibenika Franko Vidović i predsjednik GO SDP-a Grada Šibenika nakon što nije prošao prijedlog imenovanja glumice Senke Bulić za vršiteljicu dužnosti ravnateljice Hrvatskog narodnog kazališta Šibenik, piše DalmacijaNews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ja vam moram reći da mi od početka nismo bili zadovoljni radom Gradskog vijeća. Ja i gradonačelnik se trudimo, nalazimo i kompromise, koji su nekad mimo vlastitih uvjerenja. Međutim sad je kraj, mislim da ovdje priča prestaje. Ovo je stanje više neodrživo. Koalicija više ne postoji, jer ne možete imati koaliciju u kojoj netko svako malo iskače kao samostalni igrač'', vikao je energično Vidović.

Za prijedlog Gradske vlasti i Kazališnog vijeća glasovalo je deset za, a protiv je bilo 13 vijećnika, uključujući i vijećnike HSP-a, neformalne koalicijske parnere vladajućeg SDP-a i HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201009240107006 arti-201010270104006 arti-201010060469006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo