Play ponuda

Montažstroj poziva generaciju 55+ na akciju!

shimmer fallback

Koja je najvažnija minuta vašeg života? Koju minutu biste htjeli vratiti? Koja minuta vas je najviše boljela? Kako želite da izgleda posljednja minuta? Vjerujete li u sretan završetak?

16.4.2012.
11:28
Play ponuda

U kazalištu vaše i naše mladosti godine nisu važne. Montažstroj u najnovijem projektu daje glas osobama starijima od 55 godina. Projekt započinje okupljanjem generacije 55+ u Zagrebačkom kazalištu mladih od 07. do 13. svibnja, a nastavlja se dvomjesečnim druženjem i radionicama rekreativnog, terapeutskog i kreativnog tipa.

Cilj je ovog projekta zajedno s osobama starijima od 55 godina stvoriti kazališnu predstavu i dokumentarni film u kojima će glavni protagonisti biti upravo osobe starije od 55 godina, kako bi ispričale hrvatskoj javnosti najvažniju minutu svoga života.

Svaki od protagonista provest će na sceni i u kadru točno onoliko sekundi koliko ima godina. U tom kratkom vremenu oni će predstaviti svoje priče.

Potaknite svoje roditelje da se uključe

Ovim jedinstvenim projektom Montažstroj nastavlja specifičan pristup umjetnosti u kojem ona mora biti u službi zajednice u kojoj nastaje. Nakon napuštenih ljudi i pasa u predstavi Timbuktu, te nezaposlenih žena u Srce moje kuca za nju, Montažstroj najnoviji projekt posvećuje ljudima koji su najčešće ugroženi ekonomskim previranjima suvremenog društva.

Montažstroj vas poziva da se, ukoliko sami imate 55 ili više godina, odvažite na sudjelovanje na ovom iznimnom projektu. Ako ste mlađi od 55 godina, potaknite svoje roditelje, djedove, bake i prijatelje da se uključe u ovaj sjajan projekt.

Prijavite se telefonski na 01 4682 464 radnim danom od 10.00 do 15.00 sati ili elektroničkom poštom na info@montazstroj.hr.

Više informacija o projektu na 55plus.montazstroj.hr.

Play ponuda
Play ponuda