Play ponuda

Nikad niste gledali slet uživo?

shimmer fallback

Vrijeme u kojem su masovne koreografije u izvedbi tisuća mladih iskazivale zajedništvo i vjeru u budućnost davno je iza nas.

22.1.2014.
14:21
Play ponuda

Projekt "Polet mladosti" ujedinio je nekoliko generacija u pokušaju rekonstrukcije sletskog pokreta danas. Izvođački tim sastavljen je od balerine koja je sama sudjelovala u sletovima, od dvije plesačice čije su prve godine rođenja bile i posljednje godine socijalizma te od tri djevojke u dobi od 13 do 17 godina koje nikada do ovoga projekta nisu niti čule za riječ "slet".

Projekt "Polet mladosti" nastao je u produkciji Umjetničke organizacije Protunapad u koprodukciji s umjetničkim kolektivom Montažstroj. Rezultat projekta "Polet mladosti" je plesni performans Nataše MihociBoruta Šeparovićau koreografiji .

Ne treba novac, samo rezervacija

Javne izvedbe performansa dogodit će se 29., 30. i 31. siječnja 2014. godine s početkom u 20 sati u prostorima partnera projekta, Zagrebačkog centra za nezavisnu kulturu i mlade – Pogon Jedinstvo.

Ulaz na performans je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta svi zainteresirani obavezni su rezervirati svoje mjesto elektronskim putem na e-mail adresu poletmladosti@gmail.com ili telefonskim putem na broj 0993310101.

Play ponuda
Play ponuda