Fan pit za “Depeche Mode” skoro rasprodat!

Prodato je preko 20.000 ulaznica

23.4.2013.
13:12
VOYO logo

Ukoliko još uvek niste kupili karte za koncert grupe "Depeche Mode", koji će biti održan na Ušću 19. maja, mogli biste da požurite, s obzirom na to da su skoro sve karte rasprodate.

One najjeftinije ulaznice, koje su se prodavale po ceni od 2.990 dinara, su rasprodate u roku od nekoliko dana, a skoro da više nema karata ni za fan pit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Prodato je preko 20.000 ulaznica je prodato, a najveće interesovanje je za fan-pit, koji očekujemo da će uskoro biti rasprodat. Očekujemo veliki broj posetilaca iz regiona, ali i iz celog sveta - karte su naručivane čak iz SAD i Brazila - rekli su organizatori koncerta za "24.sata".

Karte za fan-pit koštaju 5.990 dinara, a na raspolaganju su još i one od 3.990, kao i VIP ulaznice od 9.990 dinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao specijalni gost na koncertu će se pojaviti najpoznatiji androgini model na svetu Andrej Pejić, koji će biti i zvezda žurke posvećene "Dipeš modu" u Mikseru 17. maja. Fanovi su pozvani da učestvuju i u kreiranju izložbe „World in My Eyes“, koja će biti priređena 18. maja u „Parobrodu“ u sklopu Noći muzeja.

U međuvremenu, zagrevanje je već počelo. Takmičenjem „Be in Depeche Mode“ u Božidarcu, bend Plastik sandej (Plastic Sunday) izabran je da nastupi na sam dan koncerta na Ušću, pre otvaranja kapija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo