'U zemlji sinova ništa nije onako kako se čini'

Argentinska redateljica sa zagrebačkom adresom, Renata Carola Gatica u listopadu na daske &TD-a postavlja predstavu Čuj, Hamlete, čuj, čiju dramaturgiju potpisuje, također argentinka J.

2.10.2014.
14:52
VOYO logo

Premijera ove slobodne verzije Hamleta, na rasporedu je 10. listopada u &TD-u u 20 sati. Izvedbe su zakazane za 11. i 12. listopada.

U predstavi glumi cijela plejada mladog hrvatskog glumišta: Dean Krivačić, Maja Katić, Zrinka Kušević, Zrinka Antičević, Ivana Pavlović i Sven Jakir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Djela koja postaju klasici ona su koja razotkrivaju temeljna pitanja koja povijest nastoji zaboraviti, iz koristi ili iz straha. Hamlet je tragedija sina kojem se ukaže duh pokojnog oca kako bi od njega zatražio da ga osveti, što je put koji će ga odvesti u smrt.

Je li sin dužan ispuniti očev zahtjev? Jesmo li osuđeni na to da slušamo što se od nas traži, da se odreknemo vlastitog identiteta, izgubimo sebe?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova slobodna verzija Hamletove duhove iznosi na vidjelo u vremenu koje je sišlo s uma. Mrtvi diktiraju život, a život veoma nalikuje na smrt. U zemlji sinova ništa nije onako kako se čini''. (redateljica, Renata Carola Gatica)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo