Čista romantika: 'Radi joj što hoćeš, samo nemoj ozlijediti mene'

Ne propustite London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije i nastupe Richa Halla u velikoj dvorani, subota 7.12. od 20 sati u programu Comedy Gala ili dan kasnije u maloj dvorani s početkom od 21

3.12.2013.
9:53
VOYO logo

Već smo podijelili 3x2 ulaznice za subotu, ali dijelimo još! Provjerite arti-201311260114006.

U subotu, te ponovno u nedjelju u 21 i 30 nastupa istinska zvijezda američke stand-up scene, Rich Hall. O njemu je možda dovoljno reći da je inspirirao inspirirao tvorca kultne serije SimpsoniMatta Groeninga za lik barmena Moea Szyslaka. Što možete očekivati u subotu i nedjelju u Lisinskom pogledajte u nastavku, kao i arti-201311290569006. Osim što karte možete dobiti u našoj nagradnjači, ima ih još i na blagajni Lisinskog, te u sustavu ulaznice.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/GdhMgeEs3Ho

Comedy gala uz pet vrhunskih komičara

Podsjetimo, festival započinje programom 7. prosinca u 20 sati u velikoj dvorani. Pet stand up komičara iz Britanije, Kanade, Sjedinjenih država i Novog Zelanda, te voditelj koji ih povezuje – sukus je onoga što nas očekuje u sklopu programa "Comedy gala". To je svojevrsni "veliki prasak" jer je popis komičara koji tom prilikom nastupaju impresivan: Rich Hall (apsolutna zvijezda večeri i čovjek po kojem je nastao barmen Moe iz The Simpsona), već spomenuti Seann Walsh, John Gorillo (intelektualac koji raspreda o kritičarima svih vrsta), Dana Alexander (koja se ne libi reći da joj grudnjak zamjenjuje torbicu) i Javier Jarquin (spretan i snalažljiv komičar voditelj).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Klaunovština', vragolasta i zabavna

Festival se nastavlja u nedjelju 8. prosinca, ali u malim dvoranama. U odabiru programa pomogao je i londonski Soho Theatre. Prva predstava kreće od 17 sati i zove se Vitamin. Pratimo neizmjeran broj karaktera koje će izmijeniti tvorac predstave, Talijan Carlo Jacucci. Predstava je svojevrsna mješavina stilova - najbliža klaunovštini - briljantno osmišljena, vragolasta i neizmjerno zabavna. Predstava je to u kojoj nema jezičnih barijera, jer govora ima u malim količinama.

Avanture za jednu noć kroz performans, ples i pjesmu

Slijedi, cabaret predstava Sex Idiot od 18.30 sati. Bryony Kimmings osmislila je smiješnu i iskrenu predstavu o ženskoj seksualnosti u 21. stoljeću. Progovara o svima koji su imali avanturu za jednu noć i pritom uživali, o slomljenom srcu u potrazi za pravom ljubavi, a pritom se koristi performancom, plesom i pjesmom. Od 20 sati, stand up komičar Seann Walsh predstavit će vlastitu predstavu „The Lie-in king“, ovogodišnji hit edinburškog festivala. Šarm i geg njegova su oružja s kojim će rastjerati sav stres i odagnati loše misli. Za ovog komičara britanski tisak voli reći da je Dylan Moran nove generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo