Play ponuda

Kaos kod Francuza: Odbili trenirati i traže izdajicu!

shimmer fallback
20.6.2010.
20:17
Play ponuda

arti-201006190200006Podsjetimo, Nicolas Anelka je izbačen zbog psovki koje je uputio izborniku Raymondu Domenechu u poluvremenu utakmice s Meksikom i za to se nije ispričao, no čini se da je Francuzima sada važnije pronaći krticu, nego se koncentrirati na zadnju utakmicu s Južnom Afrikom.

"Izdajica je izbrbljao još i puno više. Ne možemo biti mirni sve dok ne otkrijemo tko među nama otkriva svađe novinarima. Anelka nije zaslužio da ode, sve su to napuhali novinari", kazao je Franck Ribery francuskoj televiziji.

arti-201006190073006Napadač Bayerna je također dodao kako napadač Chelseaja nije spomenuo Domenechovu majku, te da je L'Equipe pogriješio, kao i da je Anelku iživcirao izbornik.

"Sve što se događa u svlačionici mora ostati u svlačionici", zaključio je Ribery.

arti-201006080058006Anelkino izbacivanje iz reprezentacije izazvalo je potres među Tricolorima te su se na nedjeljnom treningu posvađali kapetan Patrice Evra i kondicijski trener Robert Duverne.

Izbornik Domenech ih je pokušao rastaviti, a Duverne je otrgnuo svoju akreditaciju s vrata, bacio ju na pod i napustio teren nakon čega su i igrači prekinuli trening.

"Ovo je skandal za Francusku, neprihvatljivo je da igrači prekidaju trening. Što se mene tiče, gotovo je, gadi mi se sve ovo", izjavio je direktor reprezentacije Jean-Louis Valentin, koji je zbog posljednjih događaja podnio ostavku.

Play ponuda
Play ponuda