iQpon - prvi hrvatski mobilni shopping vodič

Tijekom uspješnih šest mjeseci rada aplikacije, iQpon team potvrdio je svoja očekivanja kako, osim u Hrvatskoj, velik interes za kupovinom putem mobilnih kupona postoji i u zemljama regije.

31.5.2012.
12:32

Upravo zbog toga, korisnici iQpona koji putuju u Sloveniju ili Srbiju, danas tamo mogu bezbrižno i jednostavno shoppingirati ostvarujući popuste u restoranima, trgovačkim lancima, prodavaonicama s najpopularnijim modnim markama i mnogim drugim mjestima.

Uspješnom poslovnom suradnjom iQpona i Tele 2, korisnici prve mobilne shopping aplikacije u Hrvatskoj, ekskluzivno će uživati u atraktivnim pogodnostima poput: super povoljne kupnje novih modela mobitela ili povoljnijim razgovorima.

Također, suradnjom iQpona i Cineplexa , ljubitelji filmova ostvarivati će ekskluzivne popuste na karte, kokice, sokove…,a sprema se i ljetna poslastica s klubom Papaya na Zrču koji će iQponovcima omogućiti popuste na ulaznice i koktele!

Zahvaljujući 100 jedinstvenih ponuda (kupona) na području Hrvatske te velikim brojem kupona u Sloveniji, a uskoro i u Srbiji, preko 40.000 korisnika iQpona ekskluzivno na jednom mjestu imaju priliku ostvariti trenutno prosječan popust od 38% u poznatim trgovinama i prodajnim mjestima poput TELE2, Mercator, Cineplexx kina, Galileo muške mode, NKD mode, One2play dječjih dućana, Fifty-Fifty lanaca brze prehrane, Extravo egzotična putovanja i mnogim salonima za ljepotu vas, vaših automobila i ljubimaca!

Jednostavnost upotrebe:

iQpon aplikacija može se downloadati potpuno besplatno, sa gotovo svih smartphone marketa kao što su OVI store, Android Market (Google Play), iTunes, itd., a korištenje iQpon aplikacije je jednostavno i zahtijeva osnovno znanje korištenja mobitelom. Također, korisnici "nepametnih" mobitela, ekskluzivne popuste na Smart phone aplikaciji iQpon, mogu iskoristiti tako da poslikaju mobitelom ili fotoaparatom ili isprintaju ponudu na web stranici http://kuponi.iqpon.hr/ : i dođu na prodajno mjesto.

Korisnici, u sklopu aplikacije, također imaju mogućnost pregledavanja specijalnih kategorija kao što su najnoviji kuponi, last-minute ponude i slično, a svoje kupone mogu dijeliti i pokazati putem Facebooka, Twittera i e-maila.

Svaki korisnik, radi dostupnosti u trenutku kupovine, ima mogućnost sortiranja svojih kupona u sekciju „moji kuponi“, a sve u cilju maksimiziranja učinkovitosti i jednostavnosti, kako bi iQpon potrošačima postao prvo i jedino mjesto informiranja pri samoj pomisli na šoping. REGISTRIRANI KORISNICI imaju pristup ekskluzivnim ponudama u sekciji iQPON DANA koje drugi korisnici ne vide te imaju mogućnost uvijek biti obaviješteni o aktualnim ponudama.

Dakle, mnoge popuste i kupone osim na webu www.iqpon.hr možete imati i u Vašem smart mobilnom uređaju uz jednostavan download iQpon aplikacije.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali