Vučić, Dačić i Nikolić sa “kečetom” na glavi

shimmer fallback

I dalje nekažnjeno šire mržnju i nasilje na srpskim ulicama

25.4.2013.
3:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Aktivisti SNP Naši i dalje nekažnjeno šire mržnju i nasilje na srpskim ulicama, a ovaj put su najviše državne funkcionere proglasili za izdajnike i produženu ruku "šiptarskih terorista i mafije". Na njihovim plakatima kojima su danas oblepljene ulice nekoliko gradova nalaze se Aleksandar Vučić, Ivica Dačić i Tomislav Nikolić, a na glave im je stavljena albanska kapa „keče“ i natpis „Oni su izdali Kosmet“.

Kako tvrdi SNP NAŠI u saopštenju oni su ovakvim plakatom jasno skrenuli pažnju javnosti da su pomenuti produžena ruka šiptarskih terorista i albanske mafije, i da su na vlast dovedeni od strane zapada isključivo kako bi odradili posao koji nisu mogli šiptarski teroristi.

Lider pokreta "Naši" Ivan Ivanović priznao je da je pre nekoliko dana objavio brojeve mobilnih telefona Aleksandra Vučića i Ivice Dačića, zbog čega su telefoni ovih najviših državnih funkcionera bili zatrpani pretnjama smrču.

Brojne nevladine organizacije i mediji zatražili su još pre nekoliko meseci zabranu rada SN Naši zbog objavljivanja spiskova "antisrpskih" NVO i medija, ali država nije ragovala i pored obećanja ministra pravde Nikole Selakovića da država neće ćutati u vezi sa tim pretnjama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču