PREKIPJELO MU JE / Vozač izbacio putnice iz autobusa zbog sedam eura: Sada je stigla i službena isprika

thumbnail

Na kraju su izbačene žene do svog odredišta stigle drugim autobusom, plativši kartu istom novčanicom

9.3.2023.
21:08
Play logo

Svoje su mjesto u gradskom autobusu u Rijeci zbog 10 eura izgubile dvije putnice, na koje je vozač planuo te ih zatim izbacio iz vozila, prenosi RTL Danas.

Naime, kada su putnice za dvije karte, od ukupno 3,10 eura, izvadile novčanicu od deset eura, vozač je izgubio živce i vožnja je za njih bila gotova i prije nego što je započela. Iako putnice nisu htjele pred kamere, za RTL su potvrdile da ih je nervozni vozač izbacio uz poruku da on nije kiosk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije u redu uopće, jer mora imati za vratiti kusur, ali nije u redu. U svakom slučaju nije u redu. Ja ne bi izašla. Borili bi se za svoje pravo? Točno, točno", rekla je Jelena Udovičić iz Bakra.

Na kraju su izbačene žene do svog odredišta stigle drugim autobusom, plativši kartu istom novčanicom.

"Svaka priča ima dvije strane tako i ova, ali na nama je da se gospođi ispričamo, jer je činjenica da one nisu mogle konzumirati vožnju i platiti je novčanicom od deset eura i tu svaka priča prestaje", rekla je Kristina Pirijić, glasnogovornica Autotroleja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ili tek počinje, jer ovo je tema o kojoj danas svi raspravljaju. Dok neki vozače osuđuju, drugi kažu - dobri su i prema putnicima koji se švercaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Image
Provjerite /

Ovo su tri razloga zbog kojih se ne isplati štedjeti u eurima

Image
Provjerite /

Ovo su tri razloga zbog kojih se ne isplati štedjeti u eurima

Na pitanje s čim će sad u bus, to jest, s kojom novčanicom, Orešković odgovara: "S karticom. Inače uvijek imam neke eure, jer sad ikad ne znam koliko je kartica. Jel dva i pol eura, tri i pol ili tako. Mislim da i mi kao putnici se nismo baš snašli".

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo