[VIDEO] KUPAČI UŽIVALI NA JADRANSKOJ PLAŽI, A ONDA JE BAGER KRENUO RADITI KAOS: / 'Ovakav idiotizam se može doživjeti samo kod nas'

Dok su se kupali i uživali, na plažu je u jednom trenutku stigao bager, a bagerist je nonšalantno, kao da ondje nema nikoga, počeo obavljati svoj posao

20.6.2020.
20:32
screenshot / Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ono što su jučer poslijepodne doživjeli kupači na plaži u Žaboriću kod Šibenika, bilo je poput scene iz neke komedije. S tim da turistima ni najmanje nije bilo do smijeha. A i da su se htjeli smijati, vjerojatno ne bi mogli jer su im usta bila puna pješčane prašine.

Neizostavni radovi u pola 6 popodne

Dok su se kupali i uživali, na plažu je u jednom trenutku stigao bager, a bagerist je nonšalantno, kao da ondje nema nikoga, počeo obavljati svoj posao: grabiti pijesak s hrpe i razbacivati ga po plaži. Turisti su, naravno, brže-bolje pokupili svoje stvari i otišli. Jedan od njih snimio je taj prizor, objavio ga na Facebooku te napisao:

"17:30 plaža, nešto malo hrabrih turista i vrijedni djelatnik. Znači ovakav idiotizam se vjerojatno samo kod nas može doživjeti", napisao je turist koji je snimio ovaj nadrealni prizor.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali