VESNA ŠKARE OŽBOLT POKAZALA SVOJU SNAGU U TIKTOK VIDEU: Nasmijana od uha do uha bilda u haljini

‘Uvijek sam bila i uvijek ću biti podrška i pomoć našim sportašima’, istaknula je uz video Škare Ožbolt, koja u utrku za gradonačelnicu Zagreba ulazi kao nezavisna kandidatkinja

Predizborna utrka za lokalne izbore ulazi u završnu fazu. Kandidati se trude biti čim prisutniji u medijima i na društvenim mrežama, a iz tog je razloga i Vesna Škare Ožbolt otvorila profil na TikToku.

Upustila se u izazov dana

Do sada je objavila tri videa, s time da je javnost ponajviše zaintrigirao ovaj posljednji. Upustila se Škare Ožbolt u izazov dana, te se uz hrvatsku odbojkašku reprezentativku Nikolinu Božićević zaputila u teretanu.

Slutimo da je misao vodilja bila prikazati kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba kao snažnu ženu, a sada koliko je promidžbeni spot spretno izveden, ostavit ćemo vama na slobodnu procjenu.

SADA IM VIŠE I NIJE TAKO SMIJEŠNO: Zbog sprdnje na račun nošenja maski oduzete su im putovnice, a prijeti im i deportacija

“Uvijek sam bila i uvijek ću biti podrška i pomoć našim sportašima”, istaknula je uz video Škare Ožbolt, koja u utrku za gradonačelnicu Zagreba ulazi kao nezavisna kandidatkinja.

Podsjetimo, rođena je 20. lipnja 1961. godine u Osijeku, a u Zagrebu živi od studentskih dana. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a doktorirala na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Udana je za arhitekta Zlatka Ožbolta s kojim ima dvoje djece.

Tuđmanova savjetnica

Političku karijeru započela je 1991. godine kao savjetnica za odnose s javnošću tadašnjeg predsjednika Republike Franje Tuđmana, a od 1995. bila je Tuđmanova savjetnica za odnose s UN-om i pomoćnica predstojnika Ureda predsjednika za koordinaciju s misijama UN-a.

Godine 1997. imenovana je za predsjednicu Nacionalnog odbora za uspostavu povjerenja i normalizaciju života na ratom stradalim područjima Republike Hrvatske, tijela koje je provelo poslijeratnu mirnu reintegraciju hrvatskog Podunavlja uključujući i Vukovar.

@vesnaskareozbolt

Izazov dana!🥇Tko je Vaš najdraži sportaš? Nikolina Božičević🏆 #vesnaskareozbolt #volimzagreb #fyp #foryou

♬ original sound – vesnaskareozbolt

Povratak na Net.hr