VELIKO SLAVLJE U STOŽERU IVICE PULJAKA: / 'Splitu je dosta ere Keruma. Ponudit ćemo suradnju svima koji nisu HDZ i Kerum' '

'Ovo su samo ankete, treba sačekati konačne rezultate za euforiju', rekao je Ivošević

16.5.2021.
19:25
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema izlaznim anketama objavljenima u 19 sati, u Splitu trenutno vodi kandidat Centra Ivica Puljak sa 27,41 posto. No, za vrat mu puše HDZ-ov Vice Mihanović s 23,41 posto. Treći je po izlaznim anketama Željko Kerum sa 16,12 posto.

U izbornom stožeru Ivice Puljka prolomio se pljesak nakon objave izlaznih anketa prema kojima kandidat Centra vodi. Puljka u stožeru očekuju tek iza 21 sat, nakon objave prvih neslužbenih rezultata.

'Splitu je dosta ere Keruma'

U stožeru se nalaze njegova supruga Marijana Puljak te zamjenik Bojan Ivošević koji su kratko prokomentirali izlazne ankete.

"Splitu je dosta ere Keruma. Mi smo pozivali da ovo bude jedan referendum. Da građani kažu dosta propadanju grada, koji intenzivno propada zadnjih 3-4 mandata. Vidjeli su građani tko ima najviše šanse srušiti Ivicu i njemu su dali glas.

Pred kraj kampanje ona je postala prljava. Krenuli su anonimni sms-ovi i mailovi, prozivali su čak i našu djecu. Pozivam kandidata koji uđe u drugi krug da se borim idejama i argumentima te da zaborave na svoje prljave načina vođenja kampanja.

U Gradskom vijeću ćemo svima ponuditi suradnju tko nije HDZ i Kerum. Moramo početi raditi na dobrobit građana", rekla je Puljak koja je rekla kako će Ivica Puljak stići u stožer nešto kasnije.

Ivošević: Građani su konačno shvatili

"S obzirom na kampanju koju smo vodili i nismo iznenađeni. Ovo su samo ankete, treba sačekati konačne rezultate za euforiju. Zahvaljujem svima koji su izašli na izbore. Mislim da su građani konačno shvatili da smo glavna opcija za suprotstaviti se trgovačkoj koaliciji. Znamo kako ankete nastaju, pričekajmo konačne rezultate. Nadam se da ćemo to biti mi", rekao je Ivošević.

U Puljkovom stožeru ima dosta ljudi jer je na otvorenom, na terasi kafića. Uz praćenje izbornih rezultata, okupljeni prate i utakmicu Hajduka, prenosi Index.

Izborne rezultate u Splitsko-dalmatinskoj županiji uživo pratite OVDJE.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali