MOŽE BITI TRAGIČNO / Varaždinska policija provodi jako važnu akciju: Hodali su po parkingu i kontrolirali ima li djece u autima

S obzirom na visoke temperature ta preventivna akcija ima cilj spriječiti tragične događaje i podsjetiti roditelje na moguće posljedice ostavljanja djeteta bez nadzora u vozilu

24.7.2021.
23:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Varaždinska policija krenula je s akcijom “Ne ostavljajte djecu samu u vozilima“, koju provode kako bi se spriječilo ostavljanje djece u vozilima koje može završiti tragično, javlja RTL.

S obzirom na visoke temperature ta preventivna akcija ima cilj spriječiti tragične događaje i podsjetiti roditelje na moguće posljedice ostavljanja djeteta bez nadzora u vozilu koje su se u Hrvatskoj nažalost već događale.

Obilazili parkirališta

U sklopu akcije, policajci su obilazili parkirališta trgovačkih centara i građanima pokušali skrenuti pozornost na ovu potencijalnu opasnost.

"Djetetu svakako treba pomoći, ako ne možemo doći do vlasnika vozila, čak i razbijanjem stakla znači prioritet nam je da se to dijete spasi da ne dođe do nekakvih težih posljedica", rekao je Siniša Las, službenik za prevenciju PU Varaždin.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali