Play ponuda

Usred pogreba bebe besramno im 'uvalili' račun

shimmer fallback

Roditeljima iz Varaždina umrla je beba stara šest i pol mjeseci.

21.10.2011.
15:02
Play ponuda

Dječak star šest i pol mjeseci iz Varaždina prošlog je utorka dobio visoku temperaturu i točkice po tijelu. Ustanovljeno je da je riječ o meningokoknoj sepsi i unutarnjem krvarenju, te je beba prebačena u bolnicu u Zagreb, gdje je ubrzo preminula.

Roditelji Zdravko (41) i Suzana Lesičak (39) shrvani su tugom zbog gubitka djeteta. No, ubrzo je uslijedio novi šok. Naime, krenuli su s organizacijom sprovoda, te su na jednom groblju u Varaždinu objasnili da trebaju grobno mjesto. Nakon što su pronašli i odabrali odgovarajuće mjesto, komunalni redar im je rekao da trebaju platiti 1.000 kuna.

Komunalni redar šokirao tugujuću majku

Kako u tom trenutku nisu imali novca, nesretni roditelji zamolili su da račun plate naknadno, što im je na kraju i odobreno, a rečeno im je, pišu 24sata, da će uplatnicu dobiti poštom.

U četvrtak je počeo sprovod i kad je majka čekala da dovezu tijelo njezinog sina, došao je komunalni redar i gurnuo joj uplatnicu u ruke. Suzana je rekla da je bila izvan sebe od šoka, te da je takav postupak bio potpuno neprimjeren.

Iz ureda načelnika samo su kratko poručili da ''redar nije imao loše namjere'', nego da je iz ''praktičnih razloga u tom trenutku uručio uplatnicu''.

Vezani članak:

arti-201106210710006

Play ponuda
Play ponuda