NITKO NIJE OZLIJEĐEN

SUMANUTI POHOD SINA ZADARSKOG PODUZETNIKA: BMW-om jurio za turistima i palicom im razbio auto

22-godišnjak je u utorak u Kožinu kraj Zadra maltretirao i palicom terorizirao jednu obitelj turista iz Estonije zajedno s njihovom djecom.

Radi se o sinu poznatog zadarskog poduzetnika.

Bijesan zbog oštećenog automobila krenuo u razbijački pohod

Mladić je na lokalnim izborima održanima ove godine bio kandidat Mosta za Gradsko vijeće Zadra. Nakon što je prilikom pretjecanja Renaulta u kojem je bila estonska obitelj mladić svojim BMW-om desnim bočnim ogledalom zapeo za Renault kojeg je pretjecao, počeo je njegov sumanuti pohod, javlja Zadarski.hr .

Ljutit zbog toga što mu se automobil prilikom pretjecanja oštetio, prepriječio je put Renaultu u kojem je bilo šestero putnika, od kojih dvoje djece, izašao iz svog automobila i teleskopskom palicom razbio vjetrobransko staklo drugom automobilu. Obitelj iz njega ubrzo je vidjela da je mladić opasan pa su pokušali pobjeći, no 22-godišnjak ih je slijedio. Pritom je nekoliko puta udario stražnji kraj njihovog automobila, a sa sumanutim pohodom je prestao tek kada je zbog oštećenih guma na svom BMW-u izgubio nadzor nad njim i sletio s ceste.

‘Ja nisam taj’

Policija je priopćila da nitko pritom nije ozlijeđen te da je protiv 22-godišnjaka podnesena kaznena prijava.

Novinari Zadarski.hr nazvali su M.B. kako bi imali i njegovu stranu priče, no rekao im je da on zaista je 22-godišnji M.B. iz Petrčana, potvrdio je i da je bio Mostov kandidat na izborima, ali kaže da nije sudjelovao u gore opisanom incidentu i maltretiranju estonskih turista.

‘Ne znam imate li drugog posla, ali ja nisam taj’, rekao je.

Mladić je inače policiji poznat od ranije jer je u veljači prošle godine uhićen zajedno s ocem u jednom hotelu u Zadru zbog sumnje da se njegov otac bavi gospodarskim kriminalom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr