STANKOVIĆ BRUTALNO ODGOVORIO VIDOVIĆ KRIŠTO: / Otkrio kolika mu je plaća, i to u lipu, a potom joj - fino spustio

Voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' na Facebooku se obrušio na Karolinu Vidović Krišto zbog njenih prozivki o plaći te je otkrio svoje, ali i njene mjesečne prihode: 'Moja plaća je 13.

24.3.2021.
16:03
Luka Stanzl/PIXSELL

Popularni voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" Aleksandar Stanković na svom se profilu na Facebook profilu obrušio na donedavnu kolegicu s prisavskih hodnika, a sada saborsku zastupnicu, Karolinu Vidović Krišto. On tvrdi da ga je ona u nekoliko navrata napala da je "bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobiva plaću višu od 20 tisuća kuna".

Te je navode demantirao u poduljoj obavi u kojoj je otkrio i svoju plaću. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Zlonamjerni idiotizam

"U posljednja dva-tri mjeseca konstantno me kinji saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna. Tezu o tome da sam radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.

Da rezimiramo:

1. Nikada ništa, ni posredno ni neposredno, nisam radio za Nadana Vidoševića ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam. 2. Neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kuna i kao takva nije ni među prvih 20 na HRT-u."

'Istine radi...'

"Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna, pa se valjda za**bala. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k**a! To si ti, Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim snovima", poručio joj je Stanković.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali